Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Δήμος Ξάνθης: Γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό Αμφιθέατρο για τον Στράτο Κοντό

Σε ένα γεμάτο ασφυκτικά Δημοτικό Αμφιθέατρο το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού “Η Ξάνθη Αλλιώς”.

Υποψήφιοι, συνεργάτες, φίλοι και υποστηρικτές του υποψήφιου Δημάρχου, δώσανε βροντερό παρών στην επίσημη παρουσίαση, γεμίζοντας την αίθουσα του αμφιθεάτρου, ενώ αρκετό κόσμο είχε στο φουαγιέ αλλά και στον εξωτερικό χώρο όπου υπήρχαν οθόνες.

Ο Στράτος Κοντός αρχικά υποδέχθηκε έναν έναν τους υποψηφίους της παράταξης ενώ αμέσως μετά στον λόγο του έδωσε το σύνθημα για νίκη στις 8 Οκτωβρίου.

Στην ομιλία του έκανε λόγο για έναν Δήμο που είναι έτοιμος “να αλλάξει σελίδα” και σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα Δήμο “που αξίζει στα παιδιά μας“.

Επίσης εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στον νύν Δήμαρχο Ξάνθης σημειώνοντας ότι” Αυτό που μας χωρίζει με τον Μανώλη Τσέπελη δεν είναι κάτι προσωπικό, αλλά έχει να κάνεις με τις αρχές και τις αξίες που μας διακατέχουν”.

Μετά το τέλος της ομιλίας του εμφανώς συγκινημένος ,ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους που επέλεξαν να είναι στο πλευρό του, την οικογένεια του για την στήριξη και κάλεσε άπαντες να συμμετέχουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.