Main Menu

Είσαι έτοιμος για όλα;

Άρβυλα και ημιάρβυλα στρατού. Αυτά χρειάζεσαι για καθημερινή ή επαγγελματική χρήση, αλλά και για τις εξορμήσεις σου στη φύση. Εάν θέλεις να κινείσαι παντού με άνεση και ασφάλεια, εξερεύνησε τη μεγάλη ποικιλία σε στρατιωτικές αρβύλες και μπότες στρατού, που θα βρεις στο Tuff Men’s Gear! Delta & Swat, Bates, Aeropelma Duetto, Pentagon και Gore Tex είναι μερικές μόνο από τις εταιρείες που φιλοξενούνται στην πλούσια συλλογή του και που χάρη στον ανατομικό σχεδιασμό τους, εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή και άνεση σε κάθε σου βήμα. Είτε βρεθείς στα χιόνια είτε σε συνθήκες ερήμου, εάν φοράς αδιάβροχα άρβυλα ελληνικού, αμερικάνικου και ολλανδικού στρατού ή αρβύλες αστυνομίας, πυροσβεστικής και ορειβασίας, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Συνδύασε τες με τις κάλτσες και τους ανατομικούς πάτους, που επίσης θα βρεις στο Tuff Men’s Gear και… είσαι πανέτοιμος για όλα!

 

Ισοθερμικά ρούχα για παν ενδεχόμενο!

Τα ισοθερμικά ρούχα είναι η καλύτερη λύση, τώρα που καιρικές συνθήκες έχουν γίνει, πλέον, απρόβλεπτες. Προνόησε και εξοπλίσου εγκαίρως για το κρύο του στρατού, αλλά και για κάθε υπαίθρια δραστηριότητά σου. Κάνε μια ηλεκτρονική βόλτα στο Tuff Men’s Gear και βρες ισοθερμικά ρούχα και εσώρουχα στρατού από την κορυφαία εταιρεία Pentagon, μπλουζάκια, κολάν, φανελάκια και άλλα πολλά. Εξερεύνησέ τα όλα και επίλεξε το παντελόνι, την μπλούζα και γενικότερα τα ρούχα που θέλεις για τον φετινό χειμώνα!

Γιλέκο μάχης για να είσαι πάντα… μάχιμος!

Το γιλέκο μάχης είναι απαραίτητο για σένα που θέλεις να έχεις μεγάλη προστασία και πρακτικότητα. Στο Tuff Men’s Gear θα βρεις στρατιωτικά γιλέκα με άψογη εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο. Όλα τους ανθεκτικά και κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Επισκέψου σήμερα το tuffmensgear.com, απόκτησε όλα όσα χρειάζεσαι σε χαμηλές τιμές κι επωφελήσου από την άμεση παράδοση σε Ελλάδα και Κύπρο!