Main Menu

Ντουλάπες Που Πάνε Τη Λειτουργικότητα Και Το Design Σε Άλλο Επίπεδο

Η ντουλάπα αποτελεί ένα από τα βασικότερα έπιπλα σε ένα υπνοδωμάτιο   καθώς, πέρα από τον αδιαμφισβήτητο λειτουργικό του ρόλο, έχει και υψηλή διακοσμητική αξία.

Στην Xilotech γνωρίζουν πολύ καλά τη σημαντικότητα της ντουλάπας για την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού ή για το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, γι’ αυτό και στη συλλογή της σας περιμένουν ντουλάπες ρούχων για τον χώρο του υπνοδωματίου σε μεγάλη ποικιλία από σχέδια.

Αναζητήστε έτοιμες ξύλινες ντουλάπες εσωτερικού χώρου, σε προσφορές, ή σχεδιάστε, με τη βοήθεια της ομάδας της εταιρείας, την ιδανική ντουλάπα για τον χώρο και τις ανάγκες σας. Με ράφια, με συρτάρια και με όλα τα χαρακτηριστικά, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο σας!

 

Συρόμενες ντουλάπες σε διάφορες διαστάσεις

Συρόμενες ντουλάπες από υψηλής ποιότητας υλικά επώνυμων κατασκευαστών, με άνετους χώρους για τα ρούχα.

 

Οι συρόμενες ντουλάπες αποτελούν την καλύτερη πρόταση τόσο για χώρους περιορισμένων τετραγωνικών όσο και για μεγαλύτερους. Η εταιρεία επίπλων σας συστήνει έτοιμες μονόφυλλες, δίφυλλες και τρίφυλλες ντουλάπες, σε προσιτές τιμές, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά που θα έχει η συρόμενη, γωνιακή ή μη, ντουλάπα που θα εντάξετε στον χώρο σας.

 

Ανοιγόμενες ντουλάπες για κάθε σας ανάγκη

Ανοιγόμενη ντουλάπα δύο φύλλων, με χώρο για κρέμασμα και πρακτικά ράφια και συρτάρια.

Επιλέξτε τις μοντέρνες ανοιγόμενες ντουλάπες υπνοδωματίου της Xilotech για την κρεβατοκάμαρα ή το δωμάτιο – ντουλάπα του σπιτιού σας, ακόμα και για το ξενοδοχείο ή οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο διαθέτετε. Αναζητήστε μία από τις έτοιμες προτάσεις της ή συζητήστε με την έμπειρη ομάδα σχετικά με τις ανάγκες σας και αξιοποιήστε τη δυνατότητα για κατά παραγγελία αγορά της ντουλάπας που χρειάζεστε.

Πραγματοποιήστε την επίσκεψή σας στα φυσικά καταστήματα του εργοστασίου επίπλων της Xilotech στην Αθήνα (Καισαριανή) ή στα Γλυκά Νερά και αποκτήστε ντουλάπες από υλικά απαράμιλλης ποιότητας και design!