Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΑΟΞ- Κέρδισε με 1-4 την Μύκη για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης η ομάδα μας επικράτησε με 1-4 του ΑΟ Μύκης στο γήπεδο του Παλαιού Κατραμίου. Μπροστά σε 400 και πλέον φιλάθλους και έχοντας ως πρώτο σκόρερ την πιο πρόσφατη μεταγραφή της και συγκεκριμένα τον Νίκο Μελισσόπουλο που πέτυχε δύο τέρματα, η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη παρουσιάστηκε σοβαρή παρά τις αρκετές απουσίες και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε – παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ- συγκροτημένη και με προπονητή μια παλιά δόξα του συλλόγου, τον κύριο Γιοβανούδη. Ευχόμαστε στον ΑΟ Μύκης κάθε επιτυχία ενώ θα υπάρξει φωτογραφικό ρεπορτάζ από την συνάντηση που πραγματοποιήσε σε όμορφο ποδοσφαιρικό κλίμα με φίλους των δυο ομάδων.

Η ενδεκάδα :

Για τον ΑΟΞ ο Χρήστος Μαλαδένης σε σχήμα 4-3-3 επέλεξε τερματοφύλακα τον Αραμπατζή, στα στόπερ οι Βαγγέλης Καρακάσης και Μοσχίδης, με μπακ τους Ανηπαρόπουλο και Κιαχίδη. Στον άξονα ο Φλώρος έχοντας μπροστά του τους Καρακάση Τάσο και Βαγγέλη Μαλαδένη, σέντερ-φορ ο Νίκος Μελισσόπουλος και στα “φτερά” οι Αποστολίδης και Μιχάλης Μαλαδένης.

Παπάς, Κρυστάλης, Σπυριδωνίδης, Μοσχόπουλος, Μπουρλόγλου, Κουτσομιχάλης, Κιουρτ, Δάγκας και Πουτακίδης συμπλήρωσαν την αποστολή.