Main Menu

Ποιο είναι το Pet Shop… της καρδιάς σου;

Το pet shop της καρδιάς σου δεν μπορεί να είναι άλλο, από το… Pet Heart Shop. Το λέει, άλλωστε, και το όνομά του. Βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, όμως όλα τα προϊόντα που χρειάζεται το ζωάκι σου, μπορούν χάρη στην υπηρεσία delivery, να βρεθούν με ένα click, στην πόρτα σου. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως τροφές, αξεσουάρ και προϊόντα υγιεινής για τον μικρό σου φίλο και κάλυψε όλες τις ανάγκες του online, σε πολύ οικονομικές τιμές. Κι αν έχεις απορίες, το πλήρως ενημερωμένο Blog του Pet Heart Shop, θα σε ικανοποιήσει επαρκώς με άρθρα για την σωστή φροντίδα των ζώων, μοναδικές συμβουλές, αλλά και έξυπνες παρουσιάσεις!

 

Γατοτροφές για χαρούμενα νιαουρίσματα!

Οι γατοτροφές του Pet Heart Shop σε περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές! Ξηρά τροφή για στειρωμένες γάτες, ενήλικες και ηλικιωμένες, ειδική τροφή για γατάκια, ακόμα και για εκείνα που διανύουν τον 1ο τους μήνα, κονσέρβες για γάτες που είναι υγρές τροφές με μοναδική γεύση, από αγνά υλικά, αλλά και κλινικές τροφές για γατούλες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

 

Σκυλοτροφές για γαβγίσματα ευτυχίας!

Οι σκυλοτροφές που θα λατρέψει το σκυλάκι σου βρίσκονται στο Pet Heart Shop. Κάνε click και ανακάλυψε μία μεγάλη ποικιλία από τροφές σκύλων που διακρίνονται για τη γεύση, την ποιότητα και τα θρεπτικά συστατικά τους. Βρες τροφή για κουτάβια, αλλά και για ενήλικες σκύλους, όπως ξηρά τροφή ενέργειας και υψηλής πρωτεΐνης, κονσέρβες, κλινική αλλά και ωμή τροφή (Barf), για έναν πιστό φίλο, που θα έχεις για πολλά χρόνια δίπλα σου!

 

Αντιπαρασιτικά για σκύλους υγιείς!

Τα αντιπαρασιτικά για σκύλους είναι απαραίτητα εάν θέλεις να προστατεύσεις το σκυλάκι σου από τσιμπούρια, ψύλλους και άλλα παράσιτα. Επισκέψου, λοιπόν, το petheartshop.gr και επίλεξε αμπούλες, κολάρο, σπρέι ή χάπια και εξασφάλισε προστασία διαρκείας, στις καλύτερες τιμές!