Main Menu

Ανανέωσε Την Ντουλάπα Σου Με Τα Πιο Stylish Πανωφόρια

Κάθε πραγματική mat. fashionista ξέρει πως το απόλυτο ρούχο πρέπει να συνδυάζει αρμονικά την άνεση και την ποιότητα με το στιλ, γι’ αυτό και δεν είναι έκπληξη ότι η mat. fashion αποτελεί αγαπημένο προορισμό των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Με το φθινόπωρο να είναι εδώ, παρέα με τον απρόβλεπτο καιρό και τις ασταθείς θερμοκρασίες, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξουμε σιγά – σιγά για τα πανωφόρια που θα μας συντροφεύσουν τη φετινή σεζόν!

Μπουφάν σε διάφορους τύπους για κάθε γούστο

Καπιτονέ τζάκετ με τσέπες σε λευκό χρώμα, που συνδυάζεται υπέροχα με παντελόνι, φούστα ή φόρεμα!

 

Τα μοντέρνα γυναικεία μπουφάν σε μεγάλα μεγέθη της mat. fashion θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, καθώς σχεδιάζονται με γνώμονα το μοναδικό στιλ κάθε γυναίκας.

Κοντό μπουφάν από απαλή δερματίνη με μοντέρνα τρουκς, σε κλασικό μαύρο χρώμα για super stylish εμφανίσεις!

 

Ανακάλυψε το plus size γυναικείο καπιτονέ μπουφάν, παρκά ή στον τύπο που σε αντιπροσωπεύει, μέσα από αμάνικα ή μακρυμάνικα πανωφόρια, κοντά και μακριά, που φτάνουν έως και το XXL.

 

Διαχρονικά παλτό σε υπέροχα χρώματα

Μονόχρωμο oversized γυναικείο παλτό σε υπέροχη ροζ απόχρωση με μανίκια 7/8 και μεγάλο γιακά!

 

Τα plus size γυναικεία παλτό του brand δημιουργούνται από τα καλύτερα υφάσματα, ταιριάζουν άψογα σε κάθε σωματότυπο και θα τα έχεις στην ντουλάπα σου για πάντα. 

Oversized γυναικείο plus size tweed ημίπαλτο σε ροζ για να δημιουργήσεις ξεχωριστά outfits αυτή τη σεζόν!

Εξερεύνησε την collection από fashion items σε μεγάλα μεγέθη και βρες το oversized παλτό ή ημίπαλτο σε νούμερα έως και XXL, που θα αναδείξει την προσωπικότητα και το ιδιαίτερο στιλ σου.

Περιηγήσου στο shop.matfashion.com, το εύχρηστο e-shop του διάσημου brand, και βρες online ρούχα σε μεγάλα μεγέθη που ξεχωρίζουν από κάθε άποψη. Αναζήτησε νεανικά και μοντέρνα plus size ρούχα σε τεράστια ποικιλία, ανακάλυψε τα fashion pieces σε μεγάλα μεγέθη XL και XXL που σε εκφράζουν και πρόσθεσε στην ντουλάπα σου ρούχα απαράμιλλης ποιότητας, με διαχρονική αξία!