Main Menu

Νοσοκομείο Ξάνθης: Παρέλαβε υπερσύγχρονες ηλεκτροκίνητες κλίνες νοσηλείας

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την τμηματική παραλαβή των νέων υπερσύχρονων ηλεκτροκίνητων κλινών νοσηλείας του Νοσοκομείου μας (συνολικής ποσότητας 200 τεμ.), κατόπιν εφαρμογής σύμβασης προμήθειας Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. To έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ ΕΠ-ΠΑΜΘ 2014-2020. Η πλήρης αντικατάσταση του παλαιού με τον νέο εξοπλισμό θα έχει ολοκληρωθεί έως και της 20/10/2023.

Για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κο Τσαλικάκη Δημήτριο, για την έγκριση σκοπιμότητας της συγκεκριμένης προμήθειας και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προμήθειας. Θερμές ευχαριστίες αξίζουν επίσης στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κο Μέτιο Χρήστο, για τις στοχευμένες ενέργειες ένταξης της Πράξης στο Ε.Π. «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020», καθώς και της Ε.Υ.Δ. ΕΠ ΠΑΜΘ για τη συνεχόμενη στήριξή της στην επιτυχή υλοποίηση της Πράξης. Τέλος άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι υπάλληλοι των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό τους, διεκπεραίωσαν άρτια το ταχύτερο δυνατό την εν λόγω προμήθεια.

Στόχος μας αποτελεί η συνεχής ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, και με γνώμονα αυτό, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε αγόγγυστα το έργο μας για την πραγματοποίηση του σκοπού αυτού.

Η Διοικητής του Νοσοκομείου
Ροφαέλα Ελένη