Main Menu

Ψήφισαν οι 2 φιναλίστ του Δήμου Ξάνθης-Το μήνυμα τους λίγες ώρες πριν το τελικό αποτέλεσμα

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και Στράτος Κοντός το πρωί της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, δίνοντας ο καθένας και το δικό του μήνυμα λίγες ώρες πριν το τελικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει τον Δήμαρχο της Ξάνθης.

Με ανακοίνωση οι δύο δημοτικές παρατάξεις αναφέρουν:

Δύναμη για το Αύριο

Ο Δήμαρχος Ξάνθης και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Τσέπελης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στο 196ο Εκλογικό Τμήμα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Ευδιάθετος και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του β’ γύρου, ο Μανώλης Τσέπελης χαιρέτισε τους συνδημότες του που εκείνη την ώρα βρέθηκαν εκεί, πολλοί από τους οποίους τον υποδέχτηκαν εκφράζοντας ανοιχτά την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του, καθώς τον πλησίαζαν με εγκαρδιότητα, για να του ευχηθούν καλή επιτυχία.
«Είστε η επιλογή μου», είπε μία συνδημότισσα κι εκείνος την ευχαρίστησε με ένα πλατύ χαμόγελο.

Στο πλευρό του και οι εκπρόσωποι του συνδυασμού μας «Δύναμη για το Αύριο», που παραβρίσκονται στα εκλογικά τμήματα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας, στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη.

 

Η Ξάνθη Αλλιώς
Οι κάλπες άνοιξαν για μια κρίσιμη εκλογική μάχη, η οποία θα καθορίσει για πολλά χρόνια το μέλλον του Δήμου μας.

Η Ξάνθη σήμερα αλλάζει και πρωταγωνιστές της αλλαγής, γινόμαστε όλοι εμείς οι δημότες με τη δύναμη της ψήφου μας.

Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει όλες και όλοι ενωμένοι να προσέλθουμε στις κάλπες συμμετέχοντας στην ιστορική ευκαιρία για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Ξάνθης.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που την τελευταία βδομάδα πήρατε τη γενναία απόφαση να έρθετε μαζί μας.

Σας καλώ όλοι μαζί χωρίς κανέναν διαχωρισμό να εφαρμόσουμε το όραμά μας για την Ξάνθη που μας αξίζει.