Main Menu

Αγαπήστε ξανά το στήθος σας!

Η αυξητική στήθους είναι μια αισθητική επέμβαση που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής στις τελευταίες δεκαετίες. Πρόκειται για μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην αύξηση του όγκου του στήθους μιας γυναίκας ή στην αντιμετώπιση τυχόν ασυμμετριών των μαστών, προσφέροντάς της ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα και πιο συγκεκριμένα, ένα πιο γεμάτο και σφριγηλό στήθος,

Επιλέγοντας το κατάλληλο σχήμα και μέγεθος!

Η αυξητική στήθους με ενθέματα ξεκίνησε από την αρχή της δεκαετίας του ’60 και σήμερα ενσωματώνουν χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να παραμείνουν με ασφάλεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα για πάρα πολλά έτη. Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους και τύπου εμφυτεύματος είναι, ωστόσο, πολύ σημαντική και πρέπει να γίνει με τη συμβολή του χειρουργού σας. Μπορείτε, αρχικά να βοηθηθείτε με ζωντανά παραδείγματα του ιδίου σας του εαυτού, όμως την οριστική απόφαση θα την πάρει ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα ιατρικά κριτήρια κατά το χειρουργείο.

Διαδικασία πριν και μετά την επέμβαση!

Στις επεμβάσεις για την αύξηση του στήθους εφαρμόζεται η δοκιμασμένη και ασφαλής μέθοδος της γενικής αναισθησίας, γεγονός που εξασφαλίζει ανώδυνες, αναίμακτες και εξαιρετικά ασφαλείς συνθήκες χειρουργείου. Η επέμβαση για την αυξητική στήθους διαρκεί περίπου 2 ώρες και σε 3-4 ημέρες μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά σας, εφόσον πρόκειται για εργασία γραφείου. Διαφορετικά, θα πρέπει να απέχετε από οποιαδήποτε καταπόνηση, όπως π.χ. έντονη σωματική άσκηση.

 

Χρήσιμες πληροφορίες!

Οι τιμές για την επέμβαση αυξητικής στήθους ποικίλουν ανά περίπτωση και πάντα διαμορφώνονται έπειτα από συζήτηση με τον εκάστοτε πλαστικό χειρουργό. Εάν θέλετε φυσικό, εξαιρετικό αποτέλεσμα, μπορείτε να απευθυνθείτε στον διακεκριμένο Dr. Μπουκουβάλα, ο οποίος εφαρμόζει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις πιο σύγχρονες τεχνικές και χαρίζει αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα σε πλήθος γυναικών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το drboukouvalas.gr, κλείστε το ραντεβού σας και αγαπήστε ξανά το στήθος σας!