Main Menu

Μανώλης Φανουράκης: ” Συγχαρητήρια στο Σ.Κοντό για την καθαρή νίκη του-Είμαι υπερήφανος που θήτευσα δίπλα στον Μ.Τσέπελη”

Το εκλογικό αποτέλεσμα προδιαγράφει μια διαφορετική πορεία στον Δήμο Ξάνθης.

Για μένα, αποτελεί και την ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής περιόδου μέσα στη διοίκηση του Δήμου μας, η οποία με προικοδότησε με γνώσεις, τεχνογνωσία, εμπειρία, αλλά και καλλιέργησε τη διάθεση για προσφορά προς τους συμπολίτες μου.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης – Manolis Tsepelis.
Είμαι περήφανος που θήτευσα πλάι στην πιο αυθεντική μορφή της Αυτοδιοίκησης και της πολιτικής στη σύγχρονη ιστορία της Ξάνθης, ενός ανθρώπου που αγάπησε με πάθος την πόλη και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μέσα από έναν οραματικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό προγραμματισμό προστιθέμενη αξία για την ανάπτυξη και την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της δημοτικής παράταξης «Δύναμη για το Αύριο», ήταν μια όμορφη διαδρομή, γεμάτη εμπειρίες και συναισθήματα, δημιουργώντας όμως παράλληλα δυνατές ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

Τέλος, Ευχαριστώ τους συνδημότες μου που μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, δίνοντάς μας τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, την ίδια αποφασιστικότητα και το ίδιο πάθος την ενασχόλησή μας με τα κοινά.
Από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, με εποικοδομητικό και ουσιαστικό τρόπο, μακριά από διαχωρισμούς, αγκυλώσεις και υπονομευτικές τακτικές, αλλά με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Συγχαίρω τον Στράτο Κοντό για τη νίκη του και εύχομαι σε αυτόν και τον συνδυασμό του την υλοποίηση των προγραμματικών τους αρχών και δεσμεύσεων, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Αυτονόητα, είμαστε δίπλα σε κάθε πολιτική, δράση ή πρωτοβουλία που ενισχύει τον αναπτυξιακό βηματισμό του δήμου Ξάνθης.