Main Menu

Πώς να φτιάξετε δώρα που ξεχωρίζουν!

Οι τσάντες δώρου αποτελούν μια πρακτική και ενδιαφέρουσα λύση για τη συσκευασία δώρων, καθώς προσθέτουν μια προσωπική πινελιά στην εμφάνισή του. Στη Siganos Pack θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε πολύ προσιτές τιμές, για να επιλέξετε τη χάρτινη σακούλα ή τα χάρτινα σακουλάκια και τις σακούλες δώρων, όλα τους από υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Εκεί θα βρείτε, επίσης, διαθέσιμες για λιανική ή χονδρική αγορά, χάρτινες σακούλες για δώρα, κραφτ ή με πλαστικοποίηση, παιχνιδιάρικα τσαντάκια, αλλά και παιδικές σακούλες με ιδιαίτερα σχέδια, ιδανικές για δωράκια πάρτυ. Αναζητήστε την τσάντα για το δώρο που θέλετε και αποκτήστε την online, επωφελούμενοι από τις χαμηλές τιμές και την άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα!

 

Συσκευασία δώρου σε απίστευτη ποικιλία!

Η συσκευασία δώρου γίνεται… παιχνιδάκι στη Siganos Pack! Γιατί, εκεί θα βρείτε όλα τα υλικά για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές συσκευασίες δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλάθια σε διάφορα μεγέθη, ιδανικά για να τοποθετήσετε π.χ μπουκάλια, είδη συσκευασίας όπως πουγκιά για κοσμήματα, κουτιά σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων, αλλά και περιτυλίγματα, τούλια και κορδέλες για να ολοκληρώσετε τη συσκευασία δώρου σας. Πραγματοποιήστε την αγορά σας στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, εναλλακτικά προχωρήστε σε τηλεφωνική ή online παραγγελία, εύκολα και γρήγορα!

Κορδέλες για κάθε προτίμηση!

Οι κορδέλες δεν γίνεται να λείπουν από κανένα δώρο και στη Siganos Pack μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες για τη διακόσμηση των δώρων σας, και μάλιστα, σε μεγάλη ποικιλία! Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή και επιλέξτε κορδέλα από λινάτσα, δαντέλα, οργάντζα, με πον πον, ζικ ζακ, καρό, σατέν ή βελούδινη, μονόχρωμη, με διάφορα χρώματα ή με τυπωμένες ευχές για να στολίσετε το δώρο σας και να ολοκληρώσετε τη συσκευασία του. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το siganospack.gr και… κάντε το πιο ξεχωριστό δώρο, είτε στην επιχείρησή σας είτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!