Main Menu

Ξάνθη: Νέα προκήρυξη διαγωνισμού απο την ΕΤΑΔ για το ξενοδοχείο Elisso (ΞΕΝΙΑ)

Νέα προσπάθεια για την μίσθωση του Elisso (Ξενία) Ξάνθης επιχειρεί η ΕΤΑΔ στην οποία ανήκει το ακίνητο, με νέο διαγωνισμό που προκήρυξε χθες Πέμπτη 19 Οκτωβρίου. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η μακροχρόνια, για 40 έτη, εκμίσθωση του ακινήτου ενώ ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πιθανή ανακατασκευή/ανακαίνιση και λειτουργία του ακινήτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της προκύρηξης απο την ΕΤΑΔ:

Η «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ Α.Ε.) ανακοινώνει την προκήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου «ΞΕΝΙΑ ΞΑΝΘΗΣ», που περιλαμβάνει έκταση 8.590,31 τ.μ. επί της οποίας έχει ανεγερθεί ξενοδοχείο (ενεργειακής κατηγορίας Γ) στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, Δήμου Ξάνθης.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η μακροχρόνια, για 40 έτη, εκμίσθωση του ανωτέρω ακινήτου ως έχει, με σκοπό την λειτουργία ξενοδοχειακής/τουριστικής μονάδας. Ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πιθανή ανακατασκευή/ανακαίνιση και λειτουργία του ακινήτου με βάση την ήδη πραγματοποιηθείσα δόμηση.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού: έως την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, 14.00 ώρα Ελλάδος, Γραφεία ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες που θα περάσουν επιτυχώς το στάδιο ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής σύμφωνα με τους ισχύοντες Γενικούς Όρους

Διαγωνισμού για τους ανοικτούς διαγωνισμούς με δικαίωμα αντιπροσφορών σχετικά με την
εκμίσθωση ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.