Main Menu

Ντύσιμο γραφείου – πώς να δημιουργήσετε κομψές workwear εμφανίσεις;

Είναι Δευτέρα πρωί, και το ξυπνητήρι σας χτυπάει για 3η φορά. Ήρθε η ώρα να σηκωθείτε. Μετά από ένα γρήγορο ντους βρίσκεστε να κοιτάτε την ντουλάπα σας ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο που σίγουρα δεν έχετε, αναρωτώντας τι θα φορέσετε πάλι στο γραφείο. Αν αυτό σας ακούγεται οικείο μην ανησυχείτε, καθώς στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε απλούς συνδυασμούς ρούχων που θα κάνουν το ντύσιμο γραφείου να μοιάζει παιχνιδάκι.

Ιδανικά, ένα office look θα πρέπει να φαίνεται επαγγελματικό και κομψό – αλλά πώς ακριβώς μοιάζει αυτό;

Για μια εύκολη εμφάνιση γραφείου που σίγουρα θα πετυχαίνει κάθε φορά το στόχο σας, επιλέξτε απλά κομμάτια, όπως ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι με καμπάνα ή μια άνετη παντελόνα. Τα ελαφρύτερα υφάσματα, όπως το λινό και το βαμβάκι, είναι ιδανικά για τις πιο ζεστές μέρες, ενώ για τον χειμώνα, προτιμήστε πιο βαριά υφάσματα για περισσότερη ζεστασιά. Εάν το dress code στο γραφείο σας είναι πιο χαλαρό, συνδυάστε το πουκάμισο και το παντελόνι σας με δερμάτινα αθλητικά παπούτσια, ή, για μια πιο επίσημη αίσθηση, ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία από Γόβες με χοντρό τακούνι στο answear.gr και δημιουργήστε τους τέλειους συνδυασμούς.

Πουλόβερ + μίντι φούστα;

Ο συνδυασμός πουλόβερ και μίντι φούστας είναι ένας συνδυασμός που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα, καθιστώντας τον το τέλειο ντύσιμο γραφείου στο οποίο μπορείτε να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Για να πετύχετε αυτόν τον συνδυασμό, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τις αναλογίες: ένα εφαρμοστό πλεκτό θα δείχνει υπέροχο με μια φούστα σε γραμμή Α ή μια ολόσωμη φούστα. Μη φοβάστε να παίξετε και με τις υφές. Συνδυάστε ένα στυλάτο πλεκτό που μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο https://answear.gr/m/sisley με μια φούστα δερματίνη για μια σέξυ αντίθεση. Ολοκληρώστε το στυλ προσθέτοντας μακριά σκουλαρίκια και το αγαπημένο σας άρωμα.

Ένα διαχρονικό μίντι φόρεμα

Αβίαστα κομψό, η ομορφιά ενός μίντι φορέματος έγκειται στο γεγονός ότι χαρίζει άμεση κομψότητα. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο -ή πιο άνετο- από το να φορέσετε ένα μάξι φόρεμα από κασμίρ για τις κρύες ημέρες στο γραφείο. Ενώ για κάτι που να ταιριάζει άψογα και στα βραδινά σας σχέδια, προτιμήστε τα ντραπέ σχέδια που συνδυάζονται άψογα με τις υπέροχες τσάντες που μπορείτε να απολαύσετε σε αυτό το σύνδεσμο https://answear.gr/m/dkny/gunaikeia/axesouar/tsantes και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Ένα μάλλινο παλτό φυσικά;

Είτε προτιμάτε τα μέσα, είτε την ευκολία του αυτοκινήτου σας, κάθε κρύα μετακίνηση βελτιώνεται με ένα εξαιρετικό παλτό και, αυτή τη σεζόν, τα καλύτερα της παρέας είναι τα oversized. Ένα κατάλευκο παλτό είναι υπέροχα λαμπερό και φαίνεται εξαιρετικό σε συνδυασμό με τα πάντα, από μονόχρωμα ρούχα μέχρι πολύχρωμους συνδυασμούς. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απογειώσει αυτό το ντύσιμο γραφείο, όσο ένα έξυπνο ζευγάρι γόβες. Και κάπως έτσι οι μέρες σας στο γραφείο θα αποκτήσουν νέα πνοή!