Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΑΟΞ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ Β’: Ένα αγώνας με νικητή την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Ο σημερινός αγώνας με τον Άρη Πετεινού Β’ ήταν αφιερωμένος από την ομάδα του ΑΟΞ  σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν με θάρρος μια μεγάλη μάχη, μια μάχη που όλοι είμαστε συνοδοιπόροι. Ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού και η αξία της πρόληψης είναι τα δυο μηνύματα που έστειλε σήμερα η ομάδα μας στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ Πετεινού, σε έναν μήνα που ούτως η άλλως για τον σύλλογο αφιερώνεται αποκλειστικά σε αυτήν την σημαντική αναμέτρηση.

Η ομάδα του ΑΟΞ φόρεσε ροζ κορδέλες στην φανέλα κατά την διάρκεια της παρουσίασης και εκτενές υλικό θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στα Social Media αλλά και τον συνεργαζόμενο διαδικτυακό φορέα του Lega Tv που μετέδωσε ζωντανά την αναμέτρηση.

Ο ΑΟΞ είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος, η κοινωνική του δράση είναι δεδομένη στην περιοχή μας και δεν έχει καμία σημασία η κατηγορία που αγωνιζόμαστε. Είμαστε ο ΑΟΞ… αναφέρει αναλυτικά σε ανακοίνωση του ο ΑΟΞ.

Σε ένα ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών o AOΞ στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής επικράτησε του ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ με σκορ 6-0.