Main Menu

Όταν τα φανελάκια γίνονται… οικογενειακή υπόθεση!

Τα γυναικεία φανελάκια αποτελούν βασικό… εσώρουχο, ειδικά για τις ημέρες του χειμώνα, που άνετα μπορούν να φορεθούν μέσα από ένα πουκάμισο, ένα φούτερ ή ακόμα και μέσα από τις πιτζάμες σας. Στη Minerva, θα βρείτε κοντομάνικα, αμάνικα, μακρυμάνικα ή με μπριτέλα, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αι υλικών. Εξερευνήστε την ανανεωμένη συλλογή και επιλέξτε το δικό σας γυναικείο φανελάκι, από μαλλί, βαμβάκι, TENCEL™ Modal ή ισοθερμικό, κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για αθλητική δραστηριότητα.

 

Φανελάκια ανδρικά για… αρρενωπή άνεση!

Φανελάκια ανδρικά, το must ρούχο στην ντουλάπα κάθε άνδρα, καθώς με μακρύ ή κοντό μανίκι, αλλά και αμάνικα είναι το συνώνυμο της άνεσης. Στη Minerva θα βρείτε φανέλες ανδρικές για κάθε ηλικία, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Ανακαλύψτε το δικό σας σε στενή ή κανονική γραμμή, από βαμβάκι, TENCEL™ Modal ή άλλη σύνθεση, φιλική προς το δέρμα, συνδυάστε με το ανάλογο σλιπ ή μποξεράκι και νιώστε την άνεση κάθε στιγμή της ημέρας!

 

Φανελάκια για αγόρια με γούστο!

Τα παιδiκά φανελάκια για αγόρια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή της Minerva… Εάν θέλετε το καλύτερο για την άνεση και την υγιεινή του παιδιού σας, δοκιμάστε τα φανελάκια της Minerva με κοντό, μακρύ ή χωρίς μανίκι. Επιλέξτε κάποιο μονόχρωμο ή με χαριτωμένο τύπωμα, συνδυάστε με το σλιπάκι ή το μποξεράκι του και σκορπίστε… χαρά!

 

Φανελάκια παιδικά για κορίτσι… με άποψη!

Φανελάκια παιδικά για κορίτσι με… άποψη, θα βρείτε στην πλήρως ανανεωμένη συλλογή της Minerva. Σε διάφορα χρώματα και με εκπληκτικά τυπώματα, είναι σίγουρο ότι οι μικρές θα τα λατρέψουν! Επισκεφθείτε το minerva.gr, αναζητήστε τα πιο ποιοτικά κοριτσίστικα φανελάκια στις σειρές Minervakia kid/teen και Classic και αποκτήστε τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές!