Main Menu

Απολογισμός δράσης «Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στην ΠΕ Ξάνθης»

Πραγματοποιήθηκε στις 25- 26 Οκτωβρίου 2023 η παράδοση γυαλιών οράσεως στους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν προληπτικών εξετάσεων που διοργάνωσε η ΠΕ Ξάνθης σε συνεργασία με το ΚΕΣΟ ,την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, την 4η ΥΠΕ, τα Κέντρα Υγείας και τους Οπτικούς ΠΕ Ξάνθης.

Εκατό ζευγάρια γυαλιά οράσεως παρέδωσε με συνέπεια σε ισαρίθμους δικαιούχους στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας–Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών Οπτομετρών, σχεδόν ένα μήνα μετά από την αρχική δράση, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Σεπτεμβρίου 2023.

Η Δράση στόχευε στην πρόληψη της υγείας όλων των πολιτών του Νομού και απευθύνθηκε σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες (ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδιά ,
ενηλίκους).

Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαίρη Πίνη, Γενική Δ/ντρια του ΚΕΣΟ και όλη την ιατρική ομάδα που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, τον Πρωτοσύγκελο π. Σωφρόνιο Γκουτζίνη, την 4η ΥΠΕ, τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ξάνθης, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στη φιλανθρωπική αυτή δράση.

Κώστας Κουρτίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης