Main Menu

Δήμος Ξάνθης: Συνάντηση Τσέπελη- Κοντού για ενημέρωση του τεχνικού προγράμματος.

Συνάντηση είχαν ο νύν Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με τον νέο Δήμαρχο Στράτο Κοντό το πρωί της Πέμπτης για θέματα που αφορούν τον Δήμο Ξάνθης. Συγκεκριμένα ο Μανώλης Τσέπελης μαζί με τους συνεργάτες του παρουσίασαν στον νέο Δήμαρχο Ξάνθης το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης, τα έργα που ολοκληρώθηκαν αλλά και αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση του για το παραπάνω θέμα ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης Μ.Τσέπελης αναφέρει:

Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση σήμερα στο γραφείο μου, με τον νέο δήμαρχο και τους συνεργάτες μας. Παρουσιάσαμε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης διεξοδικά, έναν προγραμματισμό μελετών ύψους 70 χιλιάδων ευρώ, αλλά και τα έργα που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θέσαμε τις προτεραιότητες, μιλήσαμε για επιμέρους ζητήματα και ανταλλάξαμε απόψεις για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ξάνθης.
Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο νέος δήμαρχος ακολουθεί τη βασική αρχή, ότι η διοίκηση έχει συνέχεια, βάσει του προγράμματος για το οποίο εργαστήκαμε και φυσικά εμπλουτισμένο με τις προτάσεις της νέας δημοτικής αρχής.

Ο στόχος παραμένει ένας. Η κάλυψη των αναγκών των πολιτών και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους αποτελεί τη βασική προτεραιότητα. Για την Ξάνθη και τους συνδημότες μας.