Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

6 επώνυμα γυναικεία ρολόγια που θέλουν όλες οι γυναίκες

Τα επώνυμα γυναικεία ρολόγια είναι κάτι που αγαπούν όλες οι γυναίκες. Διακοσμούν κάθε καρπό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ μπορούν να αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητα σας. Το γεγονός πως είναι ένα χρηστικό κόσμημα που βοηθά τις γυναίκες να είναι πάντοτε στην ώρα τους, τα καθιστά ακόμη πιο ακαταμάχητα. Έτσι λοιπόν, δεν μπορούμε να αντισταθούμε εύκολα και αναζητάμε την καλύτερη επιλογή. Μεγάλα επώνυμα brands όπως η Tommy Hilfiger, η JCou, η Festina, η Tissot και πολλά άλλα προσφέρουν δημιουργίες οι οποίες βοηθούν την κάθε γυναίκα να αναδείξει την καλύτερη πλευρά του εαυτού της.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μια μεγάλη λίστα με επώνυμα γυναικεία ρολόγια τα οποία θέλουν όλες οι γυναίκες και θα σας βοηθήσουν να λάμψετε σε κάθε σας βήμα.

Tommy Hilfiger

Ο Tommy Hilfiger, ο πρωτοπόρος του μοντέρνου, αντιλαμβάνεται όλες τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις. Κάθε συλλογή διακρίνεται για τον απλό και περίτεχνο σχεδιαστικό χαρακτήρα της. Την ίδια στιγμή, το brand είναι γνωστό για ποιοτικές κατασκευές, που μπορούν να σας συντροφεύσουν για χρόνια. Για όλους αυτούς τους λόγους μπορείτε να φορέσετε τα ρολόγια αυτά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

JCou

Αν αναζητήσει κανείς στο λεξικό τη λέξη θηλυκότητα θα δει στα συνώνυμα τη JCou. Το δυνατό σημείο της κάθε συλλογής είναι οι λεπτές γραμμές, ο συνδυασμός του κλασικού με το μοντέρνο και ένα αριστοκρατικό ύφος. Τα στοιχεία αυτά χαρίζουν κομψότητα και γοητεία σε κάθε βήμα που κάνετε. Μάλιστα, η κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και τα αριστοκρατικά μπρασελέ συνθέτουν δημιουργίες που δύσκολα περνούν απαρατήρητες, ιδιαίτερα αν τις επιλέξετε για τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Festina

Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη από κομψότητα σε κάθε της βήμα. Ο διαχρονικός σχεδιασμός του κάθε κομματιού θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, ιδιαίτερα κατά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει την ποιότητα κατασκευής, ενώ συλλογές όπως η Mademoiselle και η Chromo Bike θα αναδείξουν τον επαγγελματικό χαρακτήρα σας.

Michael Kors

Για τις πιο απλές και καθημερινές μας στιγμές έχουμε ανάγκη από απλές και σικάτες επιλογές. Ο οίκος Michael Kors αντιλαμβάνεται αυτή την ανάγκη και προχωρά σε προτάσεις οι οποίες δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες. Ο σπορ χαρακτήρας είναι εμφανής σε κάθε συλλογή. Επιπλέον, το επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, τα κρύσταλλα Swarovski ή φίλντισι στο καντράν ολοκληρώνουν κάθε καθημερινό σύνολο με τον καλύτερο τρόπο.

Vogue

Αν κάποιος πραγματοποιήσει έρευνα για το κόσμημα αυτό, θα διαπιστώσει αμέσως ότι τα ρολόγια Vogue είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Τα ιδιαίτερα και πρωτοποριακά σχέδια, οι μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί και η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια είναι ο λόγος που όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να τα προσθέσουν στη συλλογή τους.

Tissot

Τέλος, δε γίνεται να κρύψουμε πως αγαπάμε τα ρολόγια με ανδρόγυνο στυλ. Για τον λόγο αυτό, η Tissot βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα brands κοσμημάτων πολλών γυναικών. Ο vintage χαρακτήρας, εμπνευσμένος από τα κλασικά ανδρικά ρολόγια, αλλά και οι πιο θηλυκές γραμμές, σε συνδυασμό με την ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα και το μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις.

Ο λόγος που τα επώνυμα γυναικεία ρολόγια είναι τόσο δημοφιλή είναι γιατί ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση μας και μας βοηθούν να διεκδικήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Εσείς ποιο θα επιλέγατε;