Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Όταν ο ύπνος συναντάει την απόλυτη άνεση!

Τα ανατομικά στρώματα ύπνου σχεδιάζονται για να υποστηρίζουν το σώμα μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενισχύοντας τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων και η Istikbal επιτυγχάνει τον στόχο της. Γι’ αυτό και στη συλλογή της εντάσσει ορθοπεδικά στρώματα κρεβατιού, τα οποία αποτελούν διεθνώς σημείο αναφοράς στην ποιότητα του ύπνου, χάρη στην τεχνογνωσία, την πιστοποιημένη ποιότητα υλικών και κατασκευής και το εύρος των διαθέσιμων χαρακτηριστικών. Εάν, λοιπόν, θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, απευθυνθείτε στην Istikbal και ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές που θα σας εξασφαλίσουν ύπνο άνετο και ξεκούραστο!

Μονά στρώματα για άνεση σε λίγα τετραγωνικά!

Τα μονά στρώματα είναι ιδανικά για χώρους λίγων τετραγωνικών, όπως φοιτητικά διαμερίσματα, εφηβικά δωμάτια κ.λπ. Στην Istikbal Θα βρείτε στρώματα σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, όπως 90×190 και 90×200, που εγγυόνται ατελείωτες στιγμές ξεκούρασης. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή και ανακαλύψτε το δικό σας μονό στρώμα σε τιμές-έκπληξη, επιλέγοντας ανάμεσα από ανατομικά, ορθοπεδικά, memory foam ή με ανώστρωμα!

Ημίδιπλα στρώματα… για ολοκληρωμένη ανάπαυση!

ημίδιπλα στρώματα ύπνου προσφέρουν extra άνεση και στην Istikbal αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης συλλογής με επιλογές διαφορετικών διαστάσεων και υλικών. Ανατομικά, ορθοπεδικά, με ανώστρωμα και με memory foam ή χωρίς, υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία ύπνου, που θα σας μείνει αξέχαστη. Εντοπίστε το δικό σας ημίδιπλο στρώμα και απολαύστε ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Επισκεφθείτε το istikbalkimerland.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας και πραγματοποιήστε την αγορά σας εύκολα και γρήγορα, στις καλύτερες τιμές και με την εγγύηση ποιότητα της Istikbal!