Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Θέλεις να είσαι sporty… chic;

Είσαι fan της γυμναστικής και θέλεις να διατηρήσεις το sporty look σου και εκτός γυμναστηρίου; Η ελληνική εταιρεία PCP έχει τον καλύτερο τρόπο για να σε βοηθήσει να το πετύχεις! Με γυναικεία κολάν που ξεχωρίζουν και αθλητικά τοπ που συνδυάζονται με τα πάντα θα είσαι… sporty chic τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας όσο και καθ’ όλη την καθημερινότητά σου!

Γυναικεία κολάν για… ψαγμένο στυλ!

Τα γυναικεία κολάν της PCP είναι τα κολάν που συχνά συναντάς στον δρόμο και αναρωτιέσαι ποιο brand κρύβεται από πίσω. Τώρα ξέρεις όμως και μπορείς εύκολα και γρήγορα να τα κάνεις δικά σου, ώστε να είσαι άνετη και σικάτη όλη μέρα! Κοντά, ποδηλατικά ή μακριά είναι το must-have κομμάτι για να αναδείξεις το sporty look σου κάθε στιγμή της ημέρας. Εξερεύνησε ολόκληρη τη συλλογή, που αποτελείται από ψηλόμεσα, ελαστικά leggings ή biker shorts και επίλεξε το δικό σου γυαλιστερό ή ματ εμπριμέ ή μονόχρωμο κολάν στην απόχρωση που θέλεις!

Αθλητικά τοπ για…top αθλητικές εμφανίσεις!

Τα αθλητικά τοπ είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα για ένα ολοκληρωμένο sporty look και στην PCP θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά! Μπουστάκια και top γυμναστικής, μονόχρωμα ή με ψυχεδελικά prints και μοναδικά κοψίματα θα σε κερδίσουν με την πρώτη ματιά! Βρες το δικό σου, συνδύασέ το με ένα φούτερ, μία ζακέτα ή ακόμα και με ένα σακάκι και κυκλοφόρησε με στυλ που δεν περνάει απαρατήρητο! Επισκέψου σήμερα το pcpclothing.com, κάνε την… ηλεκτρονική σου βόλτα και απόκτησε τα είδη που θέλεις μέσα από μια μεγάλη προϊοντική ποικιλία σε ελκυστικές τιμές!