Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Μοκέτες με το μέτρο για… αμέτρητη θαλπωρή!

Οι μοκέτες με το μέτρο αποτελούν ιδανική επιλογή για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να τις προσαρμόσετε στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν, χωρίς περιορισμούς. Στο Agiovlasitis Home θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από οικονομικά χαλιά, για να επιλέξετε τη μοκέτα, παιδική ή μη, που ικανοποιεί τις ανάγκες και το γούστο σας. Στην πλούσια συλλογή, περιλαμβάνονται επίσης και διάδρομοι μονόχρωμοι ή με διάφορα σχέδια και υπέροχη ύφανση για το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο ή το γραφείο σας, που μπορείτε να αποκτήσετε σε συμφέρουσα τιμή.

Παιδικά χαλιά για ατελείωτο παιχνίδι με ασφάλεια και ζεστασιά!

Τα παιδικά χαλιά είναι αναπόσπαστο… αξεσουάρ κάθε παιδικού υπνοδωματίου, που θέλει να είναι ζεστό και ασφαλές! Τώρα που η θερμοκρασία πέφτει, είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφθείτε το Agiovlasitis Home και να εξοπλίσετε τον χώρο του παιδικού δωματίου με το ιδανικό χαλί για κορίτσια ή για αγόρια. Εξερευνήστε τις προσφορές και ανακαλύψτε μαλακά χαλιά, μονόχρωμα βαμβακερά σε γκρι ή άλλο χρώμα ή με αστέρια, ζωάκια και άλλα σχέδια, στρογγυλά, τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα, όλα τους από επώνυμα brands του χώρου, όπως Guy Laroche, Saint Clair, Click, Πέρσικα και άλλα.

 

Είδη σπιτιού για σπίτια με άποψη!

Τα είδη σπιτιού ανέκαθεν αποτελούσαν… πειρασμό, καθώς είναι εκείνα που συμπληρώνουν τη διακόσμηση του χώρου και σχεδόν πάντα ενδίδουμε στην αγορά έστω και κάποιου μικροαντικειμένου! Στο Agiovlasitis Home θα βρείτε μοναδικές δημιουργίες σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και υλικών, πάντα με άριστη ποιότητα. Διακοσμητικά σπιτιού, φωτιστικά, είδη για το μπάνιο και την κουζίνα, στόρια-ρόλερ, κουρτινόξυλα, υφασμάτινα είδη και άλλα πολλά, σας περιμένουν σε χαμηλές τιμές! Επισκεφθείτε το agiovlasitishome.com, αποκτήστε τα είδη που σας ενδιαφέρουν και βάλτε στον χώρο σας την τελευταία πινελιά!