Main Menu

‘DO I.T. – Do – In – Thrace’: Το επιχειρηματικό συνέδριο στην Ξάνθη που συγκέντρωσε ανθρώπους με ιδέες και όραμα

Το συνέδριο ‘Do I.T. – Do In Thrace’ που διοργανώθηκε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη από τη Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του ΔΠΘ, Thinc Trace incubator, ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την έμπνευση, την αποφασιστικότητα και τη δημιουργία.

Με την υποστήριξη της ΦΜ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ως ανάδοχο της Thinc, το ‘DO I.T’ κατάφερε να συγκεντρώσει μυαλά που φωτίζουν, καρδιές που παθιάζονται, και όραμα που εμπνέει.

Κορυφαία στιγμή ήταν ο διαγωνισμός επιχειρηματικών ιδεών της Thinc, όπου ταλαντούχες νέες φωνές της καινοτομίας ξεχώρισαν, παρουσιάζοντας ιδέες που καθήλωσαν το κοινό και έδωσαν φρέσκο αέρα στην επιχειρηματική σκέψη. Τρεις εκ των ομάδων επιβραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα, αποδεικνύοντας ότι το όραμα και η δημιουργικότητα είναι όχι μόνο αναγνωρίσιμα, αλλά και ανταμείβονται.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, απέδειξε τη συνέργεια ανάμεσα στον επιχειρηματικό και τον ακαδημαϊκό κόσμο, ανοίγοντας δρόμους για αλλαγή και πρόοδο.

Καταξιωμένοι επιχειρηματίες μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους, αποδεικνύοντας ότι το πάθος και η επιμονή μπορούν να μεταμορφώσουν οποιοδήποτε όνειρο σε πραγματικότητα.

Από τον Γιώργο Μυλωνά, Πρόεδρο & CEO της Alumil, τον Απόστολο Παπαδόπουλο, CEO της Meat Company, τον Δημήτρη Σαράντη, Πρόεδρο ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ, τον Γιώργο Σπανό, Αντιπρόεδρο & CEO της Domes Resorts Α.Ε., τον Γιώργο Γιορδαμλή, Πρόεδρο της Prisma Electronics, μέχρι τον Βασίλη Τοροσίδη, Επιχειρηματία – Πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, κάθε ιστορία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης.