Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Τα Καλύτερα Επαγγελματικά Προϊόντα Για Τέλεια Νύχια

Ο συνδυασμός γνώσης και εμπειρίας με τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό είναι απολύτως απαραίτητος, όταν θέλετε να πετύχετε το τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ.

Για τον λόγο αυτό κάθε επαγγελματίας, που επιθυμεί να εξασφαλίζει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα περιποίησης νυχιών για τις πελάτισσές του, οφείλει να προμηθεύεται τα καλύτερα επαγγελματικάπροϊόντα. Σε αυτό, «σύμμαχός» σας είναι ηInBeautyLand, το οποίο σάς προσφέρει προϊόντα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί βάσει των υψηλότερων προτύπων κατασκευής και αποτελούν εγγύηση από κάθε άποψη.

Προϊόντα Alezori για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα

Alezori μαξιλαράκι μανικιούρ με μαγνήτη σε ροζ χρώμα.

 

Η Alezori είναι ένα από τα κορυφαία brands στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης νυχιών, γι’ αυτό και τα μοναδικά της προϊόντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τηνInBeautyLand.

Alezoriπινέλο Nail Art No5 Royal Synthetic.

Στη συλλογή του, που συνεχώς ανανεώνεται, σας περιμένουν όλα τα Alezorinails προϊόντα που χρειάζεστε για ένα ολοκληρωμένοαποτέλεσμα περιποίησης. Ο πλούσιοςεξοπλισμός και το χρωματολόγιογια κάθε στιλ και εποχή είναι διαθέσιμα στο εύχρηστοonlineκατάστημα, που θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός.

 

Βερνίκια για εντυπωσιακό ημιμόνιμο μεγάλης διάρκειας

Alezoriημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Gel Polish №156 15ml, σε υπέροχη κεραμιδί απόχρωση!

 

Τα Alezoriημιμόνιμα βερνίκια φημίζονται τόσο για τις υπέροχες αποχρώσεις τους όσο και για την άριστη ποιότητα των υλικών τους, τα οποία εγγυώνται σταθερόαποτέλεσμα που διαρκεί και δεν φθείρει τα νύχια.

Alezoriημιμόνιμο βερνίκι Gel Polish Glamour 11 (№003_Glitter) 15ml, για μοναδική λάμψη!

Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά προϊόντα, σε εκρηκτικέςπροσφορές όλο τον χρόνο, για να προσφέρετε ένα ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικιούρ, που θα εντυπωσιάσει.

 

Επαγγελματικά προϊόντα που «θα σας λύσουν τα χέρια»

Τα επαγγελματικά προϊόντα νυχιών, τα οποία έχει συμπεριλάβει ηInBeautyLand στη συλλογή του, έχουν επιλεγεί με σκοπό να σάς διευκολύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Alezori Rubber Base Elite 04 15ml.

Αναζητήστε οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα για την περιποίηση των άκρων, με την υπογραφή των διασημότερων εταιριών, και κάντε πράξη το απαράμιλλο αποτέλεσμα που μπορείτε να προσφέρετε βάσει της γνώσης και της εμπειρίας σας.

Περιηγηθείτε στο inbeautyland.gr, πραγματοποιήστε την παραγγελία σας για όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και παραλάβετέ τη άμεσα σε όλη την Ελλάδα, με δωρεάν μεταφορικά αν ξεπερνά τα 47€!