Main Menu

40 χρόνια Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης- Με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση στο Χατζιδάκειο

Τα 40 του χρόνια γιόρτασε σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου στον Πολυχώρο Τέχνη και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκη”  ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης.

Επίσημος καλεσμένος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Δημήτρης Σταματιάδης, ο οποίος παραβρέθηκε μετά απο πρόσκληση του νέου προέδρου Κωσταντίνου Χάιτα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αφού πήρε τον λόγο αρχικά ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο του ΟΑΞ Κωνσταντίνο Χάιτα. Στην συνέχεια αφού τόνισε πόσο όμορφο άθλημα είναι το τένις,  και ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνουν μεγάλες εκδηλώσεις στην πόλη της Ξάνθης ευχήθηκε να διπλασιαστούν τα χρόνια του ομίλου.

Αμέσως μετά ο ίδιος ο πρόεδρος του ΟΑΞ ευχαρίστησε αρχικά όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αναφέρθηκε στα σχέδια που έχει και τις εκδηλώσεις που θέλει να πραγματοποιήσει την επόμενη χρονιά.

Στην εκδήλωση έδωσαν τον παρών ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμονας, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο Μιχάλης Αμοιρίδης, η Μαρίνα Παυλίδου και πολλοί άλλοι.

Η επετειακή εκδήλωση εκτός των άλλων περιλάμβανε ομιλίες και βραβεύσεις παλιών αθλητών, μια αίθουσα στην οποία ο κόσμος μπορούσε να ενημερωθεί για την ιστορία του Συλλόγου και ένα εξαιρετικό catering με πλούσια εδέσματα απο τον ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.