Main Menu

Στη ΣΕΚΕ ο Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης-Θερμή υποδοχή από τον Αλέκο Κοντό.

Την Συνεταιριστική Ένωσης καπνοπαραγωγών ΣΕΚΕ επισκέφθηκε το Σάββατο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Σταύρο Κελέτση και τον ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στρατάκο, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην πόλη της Ξάνθης για την εκδήλωση “Αγρότης της Χρονιάς”.

Τον Υπουργό υποδέχθηκε ο Αλέκος Κοντός μαζί με τον κ. Ταρενίδη ενώ μαζί ήταν και ο Βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Ο Υπουργός με ανακοίνωση του έκανε την εξής δήλωση του για την επίσκεψη:

ΞΑΝΘΗ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μαζί με τον αγαπητό φίλο, πρώην συνάδελφο βουλευτή και πρώην Υπουργό Γεωργίας, #Αλέξανδρος_Κοντός, που σήμερα ηγείται επιτυχώς της δραστήριας κι εξωστρεφούς #ΣΕΚΕ.
Δείγμα της λαμπρής πορείας του στο τιμόνι του Υπουργείου είναι η υλοποίηση του προγράμματος «#Αλέξανδρος_Μπαλτατζής», το οποίο στήριξε δυναμικά την αγροτική μας οικονομία.
💡 Η ΣΕΚΕ, με πορεία 76 ετών, έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο στη στήριξη των Ελλήνων Καπνοπαραγωγών. Με επενδύσεις σε #Αλβανία, #Βουλγαρία, #Τουρκία και #Βόρεια_Μακεδονία, συνιστά την μεγαλύτερη εταιρεία καπνού στα #Βαλκάνια, εξάγοντας σε 30 χώρες.
💡 Τα τελευταία χρόνια, έχει διευρύνει τη δραστηριότητά της και στον τομέα των τροφίμων, μέσω της σειράς προϊόντων «The Grecials».