Main Menu

Βαριά τραυματισμένο μικρό κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης μετά απο τροχαίο- Ανάγκη για αίμα απο το τμήμα αιμοδοσίας.

Μετά το περιστατικό με το τροχαίο που έγινε εχθές στην Ξάνθη και σαν αποτέλεσμα είχε να τραυματιστεί βαριά ένα κοριτσάκι και να μεταφερεθεί στο Νοσοκομείο Ξάνθης, το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου με ανακοίνωση του ζητάει απο εθελοντές αίμα για τις ανάγκες παρόμοιων περιστατικών.

Αναλυτικά:

Το βράδυ της Τετάρτης η Ξάνθη έζησε ένα δυσάρεστο γεγονός λόγω τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη ενός μικρού κοριτσιού . Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας βαριά τραυματισμένο όπου οι γιατροί μας έδωσαν μια πολύωρη μάχη για να το κρατήσουν στην ζωή .

Η αιμοδοσία από την μεριά της διέθεσε, ως όφειλε ,όλα τα αποθέματα αίματος ομάδος 0 Rh αρνητικό προκειμένου να βοηθήσει το έργο των χειρουργών μας.
Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βοηθούμε τους συμπολίτες μας παρακαλούμε τους εθελοντές αιμοδότες ομάδος 0 Rh αρνητικό να προσέλθουν στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας προκειμένου να αιμοδοτήσουν .