Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Πού θα βρεις τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πυροτεχνήματα;

Η γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε πού μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα πυροτεχνήματα. Είναι αρκετά συνηθισμένο στην χώρα μας, είτε στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, είτε στην αλλαγή της χρονιάς, να πετάμε πυροτεχνήματα.

Σε περίπτωση που θέλετε να υποδεχτείτε με στυλ τη νέα χρονιά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, ας δούμε λοιπόν παρακάτω πού μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πυροτεχνήματα!

Πού μπορείτε να βρείτε πυροτεχνήματα

Για να μπορέσετε να βρείτε ασφαλείς και ποιοτικές επιλογές, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε έμπειρα και πιστοποιημένα καταστήματα, τα οποία ειδικεύονται στην πώληση πυροτεχνημάτων. Τα καταστήματα αυτά έχουν ειδικές άδειες, οι οποίες πιστοποιούν πως τα πυροτεχνήματα που έχουν είναι ασφαλή και νόμιμα. Οι ειδικοί στα πυροτεχνήματα Fireworks.gr έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες, και προσφέρουν ποιοτικές επιλογές. Την ίδια στιγμή, η μεγάλη ποικιλία σε γκάμα προϊόντων, και οι ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα φαντασμαγορικό σόου που θα σας μείνει αξέχαστο!

Τι πυροτεχνήματα ρίχνουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

Τις ημέρες των γιορτών, τα πυροτεχνήματα έχουν την τιμητική τους. Εκτός από τα καταστήματα και τους δήμους, πολλοί παίρνουν την απόφαση να πετάξουν πυροτεχνήματα και στην ταράτσα τους, για να γιορτάσουν την έναρξη μιας νέας, πιο δημιουργικής χρονιάς. Από τα πιο συνηθισμένα που επιλέγει να ρίξει κανείς μόνος του, είναι τα εναέρια πυροτεχνήματα. Η επιλογή αυτή είναι αρκετά ασφαλής και μπορεί να χαρίσει φως στον ουρανό.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε μόνο να αξιοποιήσετε το εφέ των εναέριων πυροτεχνημάτων, μπορείτε να κινηθείτε και σε άλλες επιλογές. Μια από αυτές είναι οι ρουκέτες σφυρίχτρες. Οι ρουκέτες σφυρίχτρες υψώνονται στον ουρανό και δημιουργούν κάποιο θόρυβο. Είναι μια εντυπωσιακή επιλογή, η οποία θα τραβήξει τα βλέμματα. Ωστόσο, σε περίπτωση που τα πετάξετε σε κάποια κατοικημένη περιοχή, οφείλετε να ενημερώσετε τους γείτονες, ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να μην ενοχληθούν οι ίδιοι, ή να μην φοβηθούν τα κατοικίδια τους.

Σημείωση: Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως πριν χρησιμοποιήσετε τα πυροτεχνήματα, θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης των κατασκευαστών, και να τηρήσετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου;

Αν και η λύση αυτή δεν είναι τόσο διαδεδομένη, είναι ιδιαίτερα λειτουργική. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να έχετε τον χώρο ή τη δυνατότητα γενικά για να ρίξετε πυροτεχνήματα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου. Συντριβάνια τούρτας, κανόνια χειρός και sparklers θα δώσουν μια άλλη νότα στο ρεβεγιόν σας. Φυσικά, υπάρχουν και τα πυροτεχνήματα για παιδιά, τα οποία θα δώσουν χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Τι θα πρέπει να προσέξετε όταν χρησιμοποιείτε τα πυροτεχνήματα;

Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε στην ρίψη πυροτεχνημάτων, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, όπως:

  • Να φοράτε προστατευτικά γάντια πριν το άναμα τους.
  • Να έχετε κοντά σας νερό ή έναν πυροσβεστήρα
  • Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν παιδιά τα πυροτεχνήματα
  • Μην πραγματοποιείτε μετατροπές στα πυροτεχνήματα
  • Ρίξτε πυροτεχνήματα σε κατάλληλη περιοχή, δηλαδή μακριά από δέντρα, φυτά, κολώνες της ΔΕΗ, κτήρια, ξερά χόρτα, θεατές, ζώα.
  • Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε πάνω από ένα βεγγαλικό.
  • Μη ρίξετε πυροτεχνήματα αν φυσάει.
  • Αν ένα βεγγαλικό κάνει έκρηξη, μην το ανάψετε ξανά. Τοποθετήστε το με μεγάλη προσοχή σε έναν κουβά με νερό και στη συνέχεια πετάξτε το στα σκουπίδια.
  • Αποθηκεύστε τα βεγγαλικά μακριά από υγρασία. Μην τα τοποθετήσετε σε τσάντες που χρησιμοποιείτε. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποια φθορά, βρέξτε τα και πετάξτε τα προσεκτικά.
  • Αγοράστε πυροτεχνήματα από εγκεκριμένα σημεία πώλησης

Σε περίπτωση που λάβετε τα μέτρα σας, θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην ρίψη πυροτεχνημάτων και να γιορτάσετε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά!