Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

10 Δώρα που θα ενθουσιάσουν κάθε λάτρη της γυμναστικής

Έχεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που είναι τρελαμένο με τη γυμναστική και την αθλητική διατροφή; Την εποχή της αποθέωσης του fitness δεν είναι λίγοι όσοι ασχολούνται φανατικά με αυτό. Αν ο φίλος/η σου έχει δοκιμάσει διάφορα αθλήματα και δίνει μεγάλη έμφαση στο πώς θα σμιλέψει το σώμα του, τότε είναι πολύ πιθανό ήδη κατά καιρούς να του έχεις πάρει τα κλασικά δώρα της κατηγορίας, όπως κάποιο σπορ ρούχο ή παπούτσι.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές για έξυπνα δώρα Χριστουγέννων που θα εντυπωσιάσουν τον γυμναστηριακό φίλο σου με τον καλύτερο τρόπο και θα τον βοηθήσουν να θέσει νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Δεν παίρνουν όλοι όσοι γυμνάζονται συμπληρώματα διατροφής. Κάποιοι προσπαθούν μόνο με τα δικά τους μέσα και τη διατροφή τους να πετύχουν αύξηση όγκου και μυϊκή ενδυνάμωση. Φυσικά, είναι γνωστό ότι οι πρωτεΐνες μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του μυϊκού συστήματος, καθώς αποτελούν τα συστατικά των μυών.

Υπάρχει ένας τύπος πρωτεΐνης που είναι απόλυτα φυσική και την προτιμούν ακόμα και όσοι απέχουν από τα λοιπά συμπληρώματα. Πρόκειται για την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η οποία περιέχει συμπυκνωμένη την πρωτεΐνη από το γαλακτοκομικό, χωρίς πρόσθετα και χημικά. Έτσι, είναι ένα εξαιρετικό δώρο σε όποιον θέλει να τονώσει τη μυϊκή του δύναμη χωρίς να πάρει «βαριά» συμπληρώματα γυμναστηρίου, όπως τα αμινοξέα ή η κρεατίνη.

Λιπομετρητής

Χωρίς καύση λίπους είναι αδύνατον να φανεί οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται στο μυϊκό σύστημα του ανθρώπου, οπότε στόχος είναι πάντα το ποσοστό του λίπους στο σώμα να μειώνεται. Επειδή, λοιπόν, δεν αρκεί απλά να ζυγίζεται κανείς, μπορείς να δωρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο έναν λιπομετρητή, ώστε να μπορεί να διαπιστώνει εύκολα τα αποτελέσματα της αεροβικής άσκησης στο σώμα του.

Μονόζυγο

Τα γνωστά όργανα γυμναστικής, όπως ο διάδρομος, το ελλειπτικό ή το πολυόργανο, είναι αρκετά ακριβά και ογκώδη, οπότε σπάνια προορίζονται για δώρο. Όμως, υπάρχουν πολύ οικονομικές επιλογές σε όργανα που εκπλήσσουν με το πόσο εύχρηστα και αποτελεσματικά είναι.

Κλασικό παράδειγμα το μονόζυγο, το οποίο τοποθετείται στην κάσα της πόρτας και είναι εξαιρετικά αποδοτικό στην εκγύμναση των χεριών. Μάλιστα, στο μονόζυγο μπορούν να εφαρμόσουν και αξεσουάρ για εκγύμναση και άλλων μυϊκών ομάδων, όπως οι ιμάντες κοιλιακών.

Αξεσουάρ γυμναστικής

Αν ο αποδέκτης του δώρου έχει ήδη φτιάξει ένα μίνι γυμναστήριο σπίτι του, τότε μπορείς να εμπλουτίσεις τη συλλογή του με διάφορα αξεσουάρ γυμναστικής που θα του δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσει και άλλες ασκήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.

Έτσι, προτείνουμε:

  • Μπάλα γυμναστικής για ασφαλή εκγύμναση του κορμού
  • Σκοινάκι για την απόλυτη αεροβική άσκηση μέσα σε λίγα λεπτά
  • Kettle Bell για αποτελεσματική μυϊκή ενδυνάμωση με ένα μόνο βαράκι
  • Λάστιχα για γυμναστική σε όλο το σώμα με απόλυτη ασφάλεια στις αρθρώσεις
  • Στρώμα γυμναστικής για τους λάτρεις του Yoga και του Pilates
  • Ρόδα κοιλιακών για όσους θέλουν να πετύχουν το six pack
  • Σάκος πυγμαχίας για εύκολη εκτόνωση σε συνδυασμό με ωφέλιμη άσκηση.

Καλό είναι να επιλέξεις το δώρο που θα ταιριάξει με τις προτιμήσεις του φίλου σου, καθώς υπάρχουν εκατοντάδες τύποι ασκήσεων, με τους οποίους μπορεί να γυμναστεί κανείς. Δες ακόμα περισσότερα δώρα στο Body Building Club.