Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Η επανάσταση του κομψού street style: Εξερευνώντας τα trends που δημιουργεί η Adidas

Η Adidas θεωρείται ένα από τα κορυφαία -αν όχι το κορυφαίο-brands αθλητικής ένδυσης. Πρακτικά, είναι η μάρκα που έφερε στο προσκήνιο το casual στυλ ως τρόπο ντυσίματος για όλες τις ώρες αλλά και ως τρόπο έκφρασης της μόδας που επιθυμούμε στην καθημερινότητά μας.

Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής αθλητικών ειδών στην Ευρώπη και όχι άδικα. Εδώ και δεκαετίες διαμορφώνει το στυλ της νέας γενιάς και επιβάλλει τάσεις που ακολουθούν όλοι. Τι είναι αυτό που έχει κάνει την Adidas κυρίαρχο στις sporty chic εμφανίσεις;

Από τα άκρως αγαπημένα της sneakers μέχρι τα αθλητικά παπούτσια που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους σε όλα τα αθλήματα, η σειρά παπουτσιών adidas είναι συνυφασμένη με τη μοντέρνα αισθητική αλλά και τη διαχρονική ποιότητα.

Ο στιλάτος κόσμος των Adidas Originals

Λίγες μάρκες και ελάχιστα μοντέλα έχουν καταφέρει να αντέχουν στον χρόνο και να φοριούνται από γενιά σε γενιά, αποτελώντας σύμβολο της urban αισθητικής. Τα Superstar και Stan Smith είναι ίσως τα πιο iconic παπούτσια τις τελευταίες δεκαετίες, δημιουργώντας το απόλυτο street style.

Είναι πρακτικά τα παπούτσια που απενοχοποίησαν τον συνδυασμό sneakers με πιο επίσημα ρούχα και έκαναν θελκτικό το να φοριούνται με σακάκι (ή ακόμα και κοστούμι) χωρίς να μοιάζουν παράταιρα.

Πλέον, τα κλασικά αυτά μοντέλα βγαίνουν σε πληθώρα χρωμάτων αλλά και σχεδίων, έτσι ώστε να καλύψουν τα γούστα όσων θέλουν μια πιο ανανεωμένη εκδοχή τους. Παράλληλα, στον κόσμο του street style πρωταγωνιστούν και άλλες σειρές, όπως η Gazelle, Hoops και Ozelia, με σχέδια που άλλοτε φέρνουν στο προσκήνιο το vintage στοιχείο και άλλοτε καινοτομούν με φουτουριστικές πινελιές για ένα πρωτότυπο mix’ n’ match στο στυλ μας!

Premium σειρές

Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι η Adidas έχει κάνει άνοιγμα και στην πολυτελή μόδα με σειρές, όπως η Yeezy και η Y-3, που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Πρόκειται για σχέδια που ανάδειξαν το chic street style, κάνοντας τα παπούτσια τον απόλυτο πρωταγωνιστή σε outfits που τραβούν τα βλέμματα από το πρωί έως το βράδυ.

Ποιοτική αθλητική υπόδηση σε κάθε άθλημα

Η Adidas έκανε ανέκαθεν τη διαφορά με τα αθλητικά της παπούτσια που κάλυπταν τις ανάγκες σε μια σειρά αθλημάτων, η οποία μεγαλώνει συνεχώς. Με ιδιαίτερη έμφαση στα παπούτσια ποδοσφαίρου, τα μοντέλα της συγκαταλέγονται πλέον στα κορυφαία, τα οποία επιλέγονται από τους γνωστότερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών της Adidas εδώ: https://epapoutsia.gr/c/andrika/athlitikapapoutsia/podosfairo

Πέρα, όμως, από τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που την έχουν καθιερώσει ως απόλυτη κυρίαρχη στον χώρο, τα παπούτσια της Adidas κυριαρχούν και σε άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ, το τρέξιμο και το τένις, χάρη στην άριστη υποστήριξη που προσφέρουν στο πόδι, τη στιβαρή κατασκευή τους και την απορρόφηση των κραδασμών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αθλήματος.

Στο Epapoutsia θα βρείτε εκατοντάδες σχέδια σε παπούτσια Adidas σε μεγάλο εύρος τιμών και με προσφορές και εκπτώσεις που ανανεώνονται συνεχώς όλο τον χρόνο!