Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια

Η ώρα των Χριστουγέννων πλησιάζει και είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξεκινήσει να αναζητάτε δώρα για όλη την οικογένεια. Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια ιδανική λύση για να προσφέρετε στην οικογένεια σας, ή την οικογένεια των αγαπημένων σας φίλων. Από τα παιχνίδια του Κατάν, έως και rpg επιτραπέζια, όπως ο Σερίφης του Νότιγχαμ, οι επιλογές είναι πολλές.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μια λίστα με επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία θα ενθουσιάσουν αυτούς που θα τους τα προσφέρετε ως δώρο.

ASOIAF Sand Skirmishers

Θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα επιτραπέζια παιχνίδια. Οι Sand Skirmishers είναι σκληροπυρηνικοί στρατιώτες που αναζητούν τις ερήμους του Dome. Η ελαφριά θωράκιση τους και η γρήγορη κινητικότητα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν με τον πιο αποδοτικό τρόπο τα βέλη τους και να εξολοθρεύσουν τους εχθρούς τους. Δουλεύουν ιδιαίτερα καλά καταστρέφοντας τις εχθρικές γραμμές που έχουν ήδη εμπλακεί με τους Martell Spearmen. Δημιουργήστε λοιπόν και ηγηθείτε αυτού του στρατού και εμπλακείτε σε ενδιαφέρουσες μάχες.

Catan

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα παιχνίδι που να μπορεί να παίξει όλη η οικογένεια, τότε το Catan είναι η απάντηση στο ερώτημα σας. Επισκεφθείτε το νησί του Catan και χτίστε οικισμούς και όμορφες πόλεις, φυσικά πριν προλάβουν οι αντίπαλοι σας. Το παιχνίδι αυτό προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης, και θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά. Την ίδια στιγμή, είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα καινούριο χόμπι.

Λίθινη εποχή (Stone Age)

Η εποχή εκείνη ήταν εντελώς διαφορετική από τη δική μας. Βασική ενασχόληση των προγόνων μας ήταν η γη, με τη βοήθεια ξύλινων εργαλείων. Ωστόσο, η πρόοδος δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση της, με καλύτερα εργαλεία που έκαναν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Στο παιχνίδι αυτό, έχετε τη δυνατότητα να αναβιώσετε την περίοδο αυτή. Κόψτε δέντρα, αναζητήστε χρυσό, πραγματοποιήστε ανταλλαγές αγαθών και αναπτύξτε χωριά, ώστε να ανέβετε πολιτισμικά. Εκτός από τύχη, η έξυπνη στρατηγική είναι σημαντική για να βρεθείτε μπροστά από τους αντιπάλους σας.

Ο σερίφης του Νότιγχαμ

Το παιχνίδι αυτό μας πηγαίνει πίσω στη θρυλική εποχή του Ρομπέν των Δασών. Εσείς είστε ένας έμπορος και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε τη μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία. Ωστόσο, για να πετύχετε τον στόχο σας, θα πρέπει να περάσετε από τον πανούργο Σερίφη του Νότιγχαμ! Πώς θα αντιδράσετε αν σας πιάσει; Θα του αποκαλύψετε το μυστικό σας ή θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε; Ένα εθιστικό παιχνίδι, ιδανικό για κάθε game night που θα οργανώσετε.

Twilight Imperium 4η έκδοση

Εδώ και χρόνια, το Twilight Imperium έχει ενθουσιάσει όσους αγαπούν τα επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής, καθώς η εξέλιξη της ιστορίας ακολουθεί έναν τρομερό ρυθμό. Τώρα οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την περιπέτεια μέσα από την 4η έκδοση του παιχνιδιού. Ο κάθε παίκτης ηγείται έναν από τους δεκαεπτά πολιτισμούς, και προσπαθεί να αποκτήσει την κυριαρχία στον γαλαξία μέσα από τον πόλεμο, το εμπόριο, τις συμμαχίες και την πολιτική. Κάθε φατρία προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού, από τα φαντάσματα του Creuss, έως την αυτοκρατορία του Hacan, των ειδικών του εμπορίου. Ωστόσο, από όλους αυτούς, ένας θα καταφέρει να ανέβει στον θρόνο του Γαλαξία.

Παρατηρούμε λοιπόν πως οι επιλογές σε επιτραπέζια παιχνίδια, είτε role playing, είτε στρατηγικής είναι πολλές. Επιλέξτε αυτή που πιστεύετε ότι θα φέρει κοντά μια οικογένεια και θα της χαρίσει αστείρευτες στιγμές διασκέδασης!