Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

7 Εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες

Τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν και θα έχετε ξεκινήσει να αναζητάτε χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες που έχετε στη ζωή σας. Κάθε άντρας είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις. Οι ζώνες, τα κασκόλ, τα παλτό, και οι μπλούζες είναι προτάσεις δώρων που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικές από τις προτάσεις μας, κατάλληλες για κάθε τύπο άντρα.

Ζώνη για γοητεία και στυλ

Η ζώνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά ανδρικά αξεσουάρ. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα χρηστική. Μπορείτε να κινηθείτε τόσο σε πιο κλασικά, όσο και σε πιο μοντέρνα κομμάτια. Μια κλασική ζώνη είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους έχουν ένα πιο επίσημο στυλ. Από την άλλη, μια υφασμάτινη ζώνη θα αρέσει στους φαν του casual. Αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε το χρώμα, επιλέξτε αυτό που είναι ίδιο ή ταιριάζει με το χρώμα των παπουτσιών που φοράει περισσότερο ο παραλήπτης.

Ένα κομψό ρολόι

Τα ρολόγια είναι οι πρωταγωνιστές των χριστουγεννιάτικων δώρων. Ένα ρολόι χαρίζει στυλ και γοητεία στην εμφάνιση κάθε άντρα. Μάλιστα, δεν είναι περίεργο που είναι αγαπημένο κόσμημα πολλών celebrities, όπως του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ένα ρολόι με μεταλλικό ή δερμάτινο μπρασελέ είναι η τέλεια χριστουγεννιάτικη επιλογή δώρου.

Κασκόλ για άνεση

Μια εξίσου στυλάτη επιλογή είναι και ένα ανδρικό κασκόλ, το οποίο αν θέλετε μπορείτε να το προσφέρετε ως δώρο και με άλλα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα ένα σκούφο ή γάντια. Τα μάλλινα κασκόλ, ιδιαίτερα αυτά σε απόχρωση του μαύρου, του μπλε ή του γκρι, εκτός από ζεστασιά, έχουν και ένα ακόμη πλεονέκτημα. Ταιριάζουν με όλα τα είδη των ρούχων.

Αθλητικά παπούτσια για άνετο περπάτημα

Τα αθλητικά παπούτσια θεωρούνται ως η βάση μιας ντουλάπας. Επιπλέον, δεν υπάρχει άντρας που να μην τα αγαπά. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα τέτοιο δώρο σε έναν σημαντικό άντρα για εσάς, θα πρέπει να παρατηρήσετε το στυλ του. Φοράει συνήθως ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα παπούτσια; Έχει κλασικό στυλ ή πιο μοντέρνο; Με την απάντηση στα ερωτήματα αυτά θα επιλέξετε το ζευγάρι που θα χαρίσει χαρά στον παραλήπτη.

Παλτό που θα χαρίσει ζεστασιά

Τα παλτό είναι ένα από τα ανδρικά σύμβολα. Έχουν μεγάλη ιστορία, ενώ έχουν αποτελέσει χαρακτηριστικό μεγάλων ανδρών του κινηματογράφου. Την ίδια στιγμή, πολλοί τα θεωρούν ως δώρα αγάπης. Το να προσφέρετε σαν δώρο ένα παλτό δείχνει  ότι ενδιαφέρεστε για την άνεση και τη ζεστασιά του παραλήπτη. Ένα τρυφερό δώρο που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Μπλούζα ή πουκάμισο σαν δώρο για secret santa

Τα τελευταία χρόνια ο secret santa έχει καθιερωθεί ως συνήθεια σε μια εταιρεία ή επιχείρηση. Σε περίπτωση λοιπόν που έχετε να επιλέξετε ένα δώρο για έναν άντρα συνάδελφο σας, τον οποίο ενδεχομένως να μην γνωρίζετε καλά, μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο είναι οι κατάλληλες επιλογές. Μάλιστα, αν επιλέξετε μια μπλούζα με ένα αστείο μοτίβο, θα είστε βέβαιοι πως θα χαρίσετε χαμόγελα.

Ένα βραχιόλι ή κολιέ για το fashion icon της παρέας

Πολλοί άντρες αγαπούν να φορούν κομψά κοσμήματα, και πιο συγκεκριμένα βραχιόλια και κολιέ. Οι επιλογές αυτές είναι και ρομαντικές και μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ όμορφο δώρο για τον σύντροφο σας. Γιατί λοιπόν να μην τα επιλέξετε για το φετινό σας δώρο;

Από ρολόγια, μέχρι κασκόλ, οι επιλογές στα χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, είναι πολλές. Αν το δώρο σας είναι επιλεγμένο με αγάπη, είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει.