Main Menu

OK Anytime Market: Έρχεται δυναμικά με καταστήματα σε Ξάνθη και Βόρεια Ελλάδα.

Στην εξαγορά 6 καταστημάτων από την εταιρία Kosmoplus, προχώρησε η OK Anytime Market A.E. συνεχίζοντας την δυναμική της ανάπτυξη. Τα εν λόγω καταστήματα βρίσκονται στην Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, το Νευροκόπι την Ξάνθη, και στις Σάπες Ροδόπης, είναι εμβαδού 300 – 500 τ.μ., έχουν ήδη ενσωματωθεί στο δίκτυο της εταιρίας και λειτουργούν με την επωνυμία OK! Grocery Super Market & Deli.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δυναμική για την OK Anytime Market Α.Ε ,καθώς ισχυροποιεί την παρουσία της στην Βόρεια Ελλάδα με την λειτουργία συνολικά 28 καταστημάτων που λειτουργούν με την επωνυμία OK! Grocery Super Market & Deli ενώ διαθέτει και 2 καταστήματα με την επωνυμία OK! Anytime Markets.

Το πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας περιλαμβάνει και τις ανακαινίσεις των καταστημάτων του δικτύου της ξεκινώντας από το κατάστημα της Καβάλας το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 8/12.

Στόχος της OK Anytime Market Α.Ε. είναι το 2024 να γίνει ολική ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που προστέθηκαν στο δίκτυο της και να λειτουργήσουν – όσα δεν λειτουργούν ήδη – με την μέθοδο του Franchising.

Είναι σημαντικό το γεγονός, πως η εταιρία καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, υλοποίησε ένα πλάνο επενδύσεων που περιλάμβανε εκτός των άλλων και την προσθήκη τεσσάρων καταστημάτων κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και συγκεκριμένα ένα κατάστημα με την επωνυμία «OK! Anytime Markets» στην περιοχή του Ζωγράφου, και τρία με την επωνυμία « OK! Grocery» στην Κάρπαθο, στο Νυδρί Λευκάδας και στην Άφυτο Χαλκιδικής.

Τέλος, έχει ήδη προγραμματιστεί η λειτουργία δυο νέων καταστημάτων με την επωνυμία OK! Anytime Markets στο Παγκράτι και το Θησείο και ένα ακόμα OK! Grocery στο Αγρίνιο.

πηγή: businessnews.gr