Main Menu

Στο τέλος η ήττα του Άρη Αβάτου με 0-1 από τον Νέστο Χρυσούπολης

Στο 89ο λεπτό ο Νέστος Χρυσούπολης κατάφερε και πέρασε νικηγόρα μέσα από το γήπεδο της Φελώνης κερδίζοντας με 1-0 τον Άρη Αβάτου για   το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας.

Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα έληγε ισοπαλία ο ΣΕΑ είχε διφορετική άποψη καθώς στο 89ο λεπτό μετά απο πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, αφού πέρασε επάνω στην γράμμη τον προσωπικό του αντίπαλο, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στο Γκατζολάρι ο οποίος απο πολύ κοντά δεν είχε προβλήμα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να πάρει “κεφάλι” στο σκορ όταν ο Νικος Σαμπανίδης δεν κατάφερε απο πολύ κοντά να στείλει στην μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αρ. Κωστούλας (ΕΠΣ Άρτας) με βοηθούς τους κ.κ. Γκιόση – Διονίδη (ΕΠΣ Θράκης), σε ένα παιχνίδι που ενώ ξεκίνησε χωρίς ένταση και διαμαρτυρίες τελείωσε με παράπονα και λογομαχίες απο τους δύο πάγκους.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ : Νταφόπουλος, Χασάνογλου , Λεωντσάκος, Κουτσούμπας, Βασιλάκης , Ψεμματάς , Τσαπάρης, Σαμπανίδης, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης, Θεολόγου.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ : Μούτσα, Σιδηρόπουλος, Κοτταρίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Γκατζολάρι, Σέα, Ορφανίδης , Μυφτάρι, Μπατσαράς, Κουκόλης, Ράνος