Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ξάνθη: Στο Misirlou Live stage οι αδερφοί Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου , έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στο Misirlou live stage τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη .

Στην περίπτωση των αδελφών Κωνσταντίνου & Ματθαίου Τσαχουρίδη η μουσική κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: το παλιό συναντά το καινούριο και το καινούριο το παλιό!
Απρόσμενοι και ανατρεπτικοί στις επιλογές τους, τα αδέλφια της καρδιάς μας, δε σταματούν να εκπλήσσουν το ακροατήριο με μοναδικές ερμηνείες και ενορχηστρώσεις. Καταργώντας τα μουσικά σύνορα της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας εθνικ μουσικής σκηνής, οι συνεργασίες των αδελφών Τσαχουρίδη ξεπερνούν τα όρια της παράδοσης (CatStevens, Amiciopera, Θεοδωράκης, Πλέσσας, Μαρινέλλα, Μακεδόνας, Μπάσης, Παπαρίζου, Αργυρός, Stavento, Kamkars, H. Zahawy, Sarina Cross συμφωνικές ορχήστρες ανά τον κόσμο και πολλά τηλεοπτικά αφιερώματα)

Μια πραγματική βεντάλια ρεπερτορίου συνθέτει το τοπίο της μουσικής τους οντότητας: μουσικές δίχως σύνορα! Από όπερα μέχρι παραδοσιακά, από “beat” ενορχηστρώσεις μέχρι acapella και από τα sound tracks σε λαϊκά και ποπ τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, η μουσική ομάδα των αδελφών Τσαχουρίδη προκαλεί τον καθένα να ανακαλύψει τα αγαπημένα του μουσικά ακούσματα έτσι όπως δεν τα περιμένει!

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου
Misirlou Live Stage , παλιά πόλη Ξανθης
21:00
697 7570994
Είσοδος 15€
Σημείο προπώλησης
StudioItalos