Main Menu

Ξάνθη: Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός και οι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο Παλιό Δημαρχείο Ξάνθης στην Παλιά Πόλη ορκίστηκε ο  νέος Δήμαρχος Ξάνθης και οι νέοι Δημοτικοί και Τοπικού Σύμβουλοι, χοροστατούντως του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, παρουσία των Δημάρχων του Νομού Ξάνθης, του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη, πολιτικών εκπροσώπων, θρησκευτικών και στρατιωτικών αρχών.

Ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός μέσα απο την ομιλία του αρχικά ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους ενώ στη συνέχεια μίλησε για την ύψιστη Τιμή και την μεγάλη ευθύνη που έχει αυτός και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να διοικήσουν τον Δήμο Ξάνθης και να φέρουν εις πέρας όσα υποσχέθηκαν.

Τόνισε ότι σκοπός τις νέα Δημοτικής αρχής είναι να συνεργαστούν με όλους του συνδημότες και είναι ανοιχτοί να ακούσουνε προτάσεις και ιδέες με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη της Ξάνθης.

Τέλος αφού ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν και έδωσαν την δυνατότητα στον συνδυασμό «Η Ξάνθη Αλλιώς» να διοικήσει τον Δήμο, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους για τον αγώνα που δώσανε όπως επίσης και την οικογένεια του που ήταν δίπλα του σε όλη αυτή την διαδρομή.

Ακούστε όλα όσα είπε ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός: