Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Η JTI συνεχίζει την Παράδοση Στήριξης και Αλληλεγγύης στην Κοινότητα κατά τη Διάρκεια των Εορτών

Στο πλαίσιο της δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο τη «Βιωσιμότητα για όλους», η JTI υποστηρίζει φέτος, όπως κάθε χρόνο, πρωτοβουλίες για τη στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας. Σκοπός της εταιρείας είναι να συμβάλλει με αλληλεγγύη στη βιωσιμότητα της τοπικής κοινωνίας και στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Η JTI ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) να συμβάλλει στο πρόγραμμα «Προσφέρω στην Οικογένεια» του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής του οποίου ο ΣΕΒΕ είναι ιδρυτικό μέλος. Το πρόγραμμα υποστηρίζει οικογένειες και συνανθρώπους μας που έχουν απόλυτη ανάγκη και η JTI ανέλαβε να στηρίξει (5) άπορες οικογένειες στη Θεσσαλονίκη «υιοθετώντας» τα έξοδα σίτισής τους για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μια επίσης σημαντική πράξη αλληλεγγύης ήταν η εθελοντική δράση εργαζομένων της JTI στις 15 και 18 Δεκεμβρίου στην Αθήνα μαζί με την φιλανθρωπική οργάνωση «The LoveVan» με σκοπό την προετοιμασία και την προσφορά γεύματος σε άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας .

Σε άλλη εθελοντική δράση οι εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στις πράξεις προσφοράς στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Θεσσαλονίκης για συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Επίσης στην Κύπρο εθελοντές/τριες εργαζόμενοι/εςπροσφέρουν τρόφιμα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Τέλος, προσφορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιεί η JTI τα φετινά Χριστούγεννα στην Κάριτας Αθήνας για το γεύμα της Αγάπης και Διανομής τροφίμων και στη Φιλανθρωπική Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης, «Η Αγάπη».