Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ράγισαν καρδιές «απ’ τον βορρά μέχρι τον νότο» στο τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έφτασε λίγο πριν τις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος, με τους συγγενείς του Βασίλη Καρρά να συνοδεύουν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια.

Μετά το τρισάγιο η σορός θα μεταφερθεί στα κοιμητήρια με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους», συνοδεία χιλιάδων κόσμου από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος έδωσαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη, από τα πιο γνωστά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού μέχρι απλούς ανθρώπους που λένε το τελευταίο «αντίο» σε έναν άνθρωπο που αισθάνονται φίλο τους, συγγενή και συμπαραστάτη τους, επικαλούμενοι την ταπεινότητα του Βασίλη Καρρά, την απλότητά του, την ενσυναίσθηση που τον διέκρινε και τη βοήθεια σε όποιον του τη ζητούσε.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρίσκεται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας είναι και πολλοί γνωστοί λαϊκοί τραγουδιστές, όπως η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Χρήστος Δάντης, ο Σάκης Αρσενίου και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ανάμεσα στον κόσμο που «αποχαιρετάει» τον Βασίλη Καρρά στην ιδιαίτερη πατρίδα του είναι και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ενώ τον επικήδειο λόγο εκφωνεί ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.

kavalapost.gr