Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ- 11 χρόνια από τον θάνατο της Ζωής Δαλακλίδου

Έντεκα χρόνια πέρασαν 27/12/2012-27/12/2023 από τον τραγικό θάνατο της Ζωής Δαλακλίδου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Έντεκα χρόνια από τότε που βιάστηκε και κάηκε κάτω από το σπίτι της, από τον δολοφόνο Χρήστο Παπάζογλου το βράδυ που επέστρεφε στο πατρικό της.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα η αδερφή της Ελένη Δαλακλίδου γράφει για την αγαπημένη της Ζωή:

Ξημερώνει για άλλη μια φορά η μέρα σου. 11 χρόνια ψυχή μου, 11 χρόνια Ζωή μου!! Και τα χρόνια περνάνε και δεν τα καταλαβαίνω. Οι στιγμές πολλές με την απουσία σου αισθητή. Δεν υπάρχει μέρα που να μην αναφέρω το όνομα σου, να μην σε μνημονευω. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι τι μπορεί να έκανες, τι μπορεί να έλεγες, πως θα ήταν η ζωη σου σήμερα.
Σε ονειρεύομαι να ταξιδεύεις, όπως σου άρεσε, να γυρνάς τον κόσμο, να γνωρίζεις νέους πολιτισμούς, να φωτογραφιζεις καθε τι που σου κινεί το ενδιαφερον. Σκέφτομαι τις στιγμές μας, το γέλιο σου το δυνατό που ηχεί ακόμη στα αυτιά μου. Προσπαθω να μην ξεχασω καμία σου λεπτομέρεια κοιτώντας τις φωτογραφιες σου/μας. Η εικόνα σου να μένει ζωντανή όσα χρόνια και αν περάσουν. Αυτόν τον τρόπο έχω.
Ψυχή μου νιώθω ότι ήταν χθες όλο αυτό που συνέβη. Νιώθω οτι κάθε χρόνο το ξανα ζω. Το μόνο που θα ήθελα να διαγράψω από την μνήμη μου είναι την φρίκη και τον πόνο που πέρασες και περνάμε εμείς ακόμη.
Ελπίζω στην ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής σου, αυτο μας κρατάει δυνατούς.
Μας λείπεις.
27/12/2012 – 27/12/2023