Main Menu

Μανώλης Τσέπελης: Ο απολογισμός της θητείας του, η επόμενη ημέρα και οι ευχές του στην νέα Διοίκηση και τους Ξανθιώτες.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες μου,

Μια νέα χρονιά ξεκινά και μαζί της, μια νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει την πορεία του Δήμου Ξάνθης. Εύχομαι στον νέο δήμαρχο να πετύχει στο έργο του, προς όφελος όλων των συνδημοτών μας.

Η Ξάνθη που παραδίδουμε είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που παραλάβαμε το 2019. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και περνώντας με επιτυχία την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, κρατώντας όρθια την κοινωνία μας, καταφέραμε να θέσουμε τις βάσεις για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας σε βάθος 10ετίας.

Ποτέ πριν μία δημοτική αρχή δεν προγραμμάτισε και υλοποίησε τόσα σημαντικά έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, αλλά και ολοκλήρωσε έναν συνολικό σχεδιασμό μελετών που καλύπτει όλες τις ανάγκες στην πόλη και τους οικισμούς και διαμορφώνει ένα δυναμικό, σύγχρονο μέλλον, για μας και τα παιδιά μας.
Ευελπιστούμε ότι η νέα διοίκηση θα αξιοποιήσει την παρακαταθήκη της δημοτικής μας αρχής.

Παραδίδω τη διοίκηση του Δήμου, όμως παραμένω εδώ, στην αγαπημένη μου Ξάνθη. Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είμαι αποφασισμένος να ασκήσω μια αντιπολίτευση, που θα διαπνέεται από τους κανόνες του θεσμοθετημένου της ρόλου: θα ελέγχει, θα υποβάλλει προτάσεις και θα στηρίζει κάθε πρόταση, δράση και πολιτική που θα ενισχύει και θα ενδυναμώνει την πορεία του Δήμου και των πολιτών της. Χωρίς μισαλλοδοξία, φαρισαϊσμούς και ξύλινη γλώσσα.

Πιστεύω ότι όλοι -ανεξάρτητα, ποια πτέρυγα καταλαμβάνουμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου- ξεκινούμε από μια αφετηρία: την αγάπη μας για τον Δήμο Ξάνθης. Αυτή η αγάπη με οδηγεί 34 συναπτά έτη στα κοινά του τόπου μου, μέσα από όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβα και αυτή θα συνεχίσει να αποτελεί την κινητήριο δύναμή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους αντιδημάρχους μου, τους προέδρους και τις διοικήσεις του Κέντρου Πολιτισμού, του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης, τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας «Δύναμη για το Αύριο», τις φίλες και τους φίλους, με τους οποίους δώσαμε μαζί τη μάχη.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στην οικογένειά μου που στήριξε και στηρίζει πάντα την προσπάθειά μου.
Ήταν τιμή μου να εκπροσωπώ αυτόν τον σπουδαίο Δήμο και τους υπέροχους ανθρώπους του.

Χρόνια πολλά συμπολίτες μου!
Καλή Χρονιά Ξάνθη μας!