Main Menu

ΑΟΞ: Μια ανοιχτή συζήτηση-συνέντευξη Τύπου με απαντήσεις σε όλα τα θέματα.

Για όλους και για όλα μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Le Chalet η Διοίκηση του ΑΟΞ, στην ανοιχτή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σε φιλάθλους, ΜΜΕ αλλά και σε οποιοδήποτε ήθελε να ενημερωθεί για την πορεία του ΑΟΞ.

Σε μια αίθουσα που για το όνομα του ΑΟΞ και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση ήταν δυστυχώς άδεια, ο πρόεδρος Kωνσταντίνος Ψωμάς και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Αλέξης Γιαλάογλου ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για όλα τα θέματα που αφορούν την μεγάλη ομάδα της πόλης μας.

Κωνσταντίνος Ψωμάς: “Όσο είμαι πρόεδρος ο ΑΟΞ δεν πρόκειται να γίνει δορυφόρος κανενός”

Αρχικά τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Χάρης Ευφραιμίδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα έκανε μια εισαγωγή για τα πιο σημαντικά θέματα, για να δώσει αμέσως μετά τον λόγο στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ψωμά.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη έκανε μια αναδρομή από την συνάντηση που είχε γίνει στον χώρο του Επιμελητήριου της Ξάνθης, όπου τότε για πρώτη φορά έγινε γνωστή η πρόθεση των ανθρώπων που είναι τώρα στο τιμόνι, να ενεργοποιήσουν τον Ερασιτέχνη, μέχρι την σημερινή ημέρα που η ομάδα του ΑΟΞ έχει καταφέρει να εγγραφεί στα Μητρώα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, να της χορηγηθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση απο τη Γ.Γ.Α , να έχει δημιουργήσει ακαδημίες οι οποίες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Αθλητικές ακαδημίες του ΟΠΑΠ”,  και το πιο σημαντικό ο ΑΟΞ να είναι ενεργός και να αγωνίζεται και πάλι, ενώ ήταν ένα σωματείο που όδευε στον αφανισμό.

Επίσης ο κ. Ψωμάς αναφέρθηκε και στο οικονομικό κομμάτι, για τα χρέη που υπάρχουν και έχουν αναλάβει, για την συμφωνία που έχουν κάνει με το Le Chalet για να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τους χορηγούς αλλά και για το ζήτημα που έχει απασχολήσει ίσως τους περισσότερους Ξανθιώτες το γήπεδο του ΑΟΞ και την κόντρα με τον Ορφέα.

Τέλος σε ερώτημα δημοσιογράφου αν υπάρχει κάποιος μεγάλος παράγοντας πίσω απο την τωρινή διοίκηση τόνισε ότι “όσο είμαι εγώ πρόεδρος ο ΑΟΞ δεν θα γίνει δορυφόρος κανενός”

Αλέξανδρος Γιαλάογλου: ” Ο ΑΟΞ δυστυχώς έχει ανθρώπους μέσα στην πόλη που θέλουν να του κάνουν κακό”

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος  Αλέξανδρος Γιαλάογλου, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε για τους δύο “κόσμους” που αντιμετωπίσανε όταν ξεκινήσανε αυτό το εγχείρημα και για ανθρώπους ( επιχειρηματίες, προέδρους ομάδων, προπονητές)  που προσπάθησαν να κάνουν ζημιά στον Σύλλογο και στην ουσία να τον σκοτώσουν.

Στη συνέχεια μίλησε για την ΠΑΕ, το Xanthi Fc Arena, τις δημοσιεύσεις που έγιναν για το πλιάτσικο στο γήπεδο (Xanthi Fc Arena), την αίτηση για εκκαθάριση που κάνανε και τα προβλήματα που αντιμετωπίσανε σε αυτό το κομμάτι.

Ο αντιπρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του γηπέδου του ΑΟΞ και στην αντιδικία με τον Ορφέα, μίλησε για τα εξώδικα και την αγωγή που λάβανε απο τον αντίπαλη πλευρά, για την πυρασφάλεια και την οικοδομική άδεια που επίσης δεν έχει το γήπεδο, ενώ στο τέλος ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τους προπονητές και ιδιαίτερα όσους αμισθί εργάζονται στην μεγάλη ομάδα και τις ακαδημίες για το μέλλον του Συλλόγου.

Στη συνέχεια δόθηκε αρκετός χρόνος για ερωτήσεις απο ΜΜΕ και φιλάθλους στις οποίες πρόεδρος και αντιπρόεδρος απάντησαν σε όλες.