Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη η παρουσίαση βιβλίου του Άγγελου Κυρανούδη “«Από την αλάνα στην κορυφή».

Με πολύ κόσμο στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης, παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, το βιβλίο του Άγγελου Κυρανούδη «Από την αλάνα στην κορυφή».

Το βιβλίο -δυο τόμων- αφορά την προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες Κ-7, Κ-9 και Κ-11. Η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη έδωσε μεγαλύτερο κύρος στην βραδιά. Ο Τοροσίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Κυρανούδη και για τη δουλειά που κάνει στο χώρο του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια.

Πριν από τον Τοροσίδη με βιντεοκλίση αναφέρθηκε στον Άγγελο Κυρανούδη ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε προτείνει τον συγγραφέα να εργαστεί στον Παναθηναϊκό. Ωραίος ήταν και ο διάλογος μεταξύ του Φύσσα και του Τοροσίδη.

Ο Τάσος Κουτράκης που επίσης συμμετείχε στο πάνελ της παρουσίασης, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Άγγελου στο Γυμνάσιο Νικήσιανης, όπου ήταν πολύ καλός μαθητής και μάλιστα υπήρχε η αίσθηση ότι θα σπουδάσει φιλολογία.

Αυτός όμως προτίμησε τη Γυμναστική Ακαδημία και το Ποδόσφαιρο στη θέση του τερματοφύλακα. Στη συνέχεια ο Άγγελος Κυρανούδης παρουσίασε με πολλές λεπτομέρειες του δυο τόμους του βιβλίου του, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους προπονητές των Ακαδημιών.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δυο δασκάλους του, Τάσο Κουτράκη και Μάκη Σεντελίδη ενώ αφιέρωσε το βιβλίο στην οικογένεια του, που τον στηρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλα αυτά τα χρόνια.

Τον Άγγελο τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης, Στέλιος Ιγνατιάδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παγγαίου Μίμης Παπαθανασίου και Τάσος Μήτρου.

Την ΕΠΣΚ εκπροσώπησαν ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Μαρία Τσίλογλου. Παραβρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παγγαίου αλλά και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας( Κλεανθίδης, Λαδάκης, Μελισσόπουλος κλπ).   Επίσης πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και από γειτονικούς νομούς.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Γιάννης Πασχαλίδης στο τέλος της εκδήλωσης και στην αρχή ο Στέργιος Κεχαγιάς (ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Παγγαίου) και ο Στέλιος Ιγνατιάδης. Τον συντονισμό της βραδιάς είχε ο Τάσος Πατσίδης.

proininews