Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Mini κακοκαιρία προ των πυλών-Βροχές και καταιγίδες στην περιοχή της Ξάνθης

«Αύριο (σ.σ. Δευτέρα 04/03) έχουμε μία καινούργια κακοκαιρία. Μία εξπρές κακοκαιρία θα είναι αυτή πιο γρήγορη από την προηγούμενη. Μέσα σε 12 ώρες θα περάσουν οι βροχές και οι μπόρες οι οποίες θα ξεκινήσουν από αύριο το απόγευμα και από τα δυτικά», είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός

Και πρόσθεσε: «Γρήγορα θα σαρώσουν μέσα στην νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη ολόκληρη την χώρα, για να βρεθούνε την Τρίτη στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές πρώτα στα δυτικά από αύριο το απόγευμα και σιγά σιγά προοδευτικά θα περάσουν απέναντι».

Σύμφωνα με τα Καιρικά Νέα Θράκης  στον νομό Ξάνθης-περιοχή Χρυσούπολης περιμένουμε τα πρώτα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, βροχές μέτριας έντασης, κατά βάση, που ίσως πρόσκαιρα ενταθούν, ενώ δεν αποκλείονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα γίνουν πιο τοπικά. Πιθανόν μέχρι και αργά το απόγευμα να συνεχίσουν να εκδηλώνονται κάποια τοπικά φαινόμενα. Πρόσκαιρη ενίσχυση των νοτίων ανέμων τις πρωινές ώρες, κυρίως στην παράκτια ζώνη του νομού.