Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Έκοψε την βασιλόπιτα του ο ΚΟΞ-Ντύθηκαν μασκαράδες οι μικροί αθλητές

Την βασιλόπιτα του έκοψε ο κολυμβητικός Σύλλογος Ξάνθης ΚΟΞ το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου στον χώρο Live Stage Μisirlou στην Παλιά Πόλη παρουσία όλων των τμημάτων του.

Οι μικροί αθλητές του Συλλόγου ντύθηκαν μασκαράδες και διασκέδασαν με την ομάδα των Art Attack σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, για τον ΚΟΞ που συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής από την ίδρυση του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Μουτουσίδης σε ομιλία του ανέφερε τα εξής:

Αξιότιμε Εκπρόσωπε του Δήμου κ. Αντιδήμαρχε αθλητισμού, αξιότιμοι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης ,

Αγαπητές/οι αθλήτριες/ές αγαπητά μας παιδιά και φίλες/οι,του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για τον σύλλογό μας καθώς συμπληρώνουμε 70 χρόνια ζωής.

Από τους ιστορικότερους και πιο δραστήριους συλλόγους της πόλης μας, ο ΚΟ Ξάνθης, εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του.

Από το 1954 έτος ιδρύσεως του συλλόγου μας,έως και σήμερα, ακόμα και την περίοδο 2014-2022που το κολυμβητήριό μας δεν λειτουργούσε,εκπροσώπησε επάξια τηΞανθιώτικη κολύμβηση σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε πανελλήνιο, περιφερειακό και διασυλλογικό επίπεδο, ως ομοναδικός ενεργός σύλλογος που παρά τις αντίξοες συνθήκες δε λύγισε και δεδιέκοψε ούτε μία στιγμή τη δράσητου.

Ένας σύλλογος που έχει διδάξει όχι μόνο τη κολύμβηση σε χιλιάδες παιδιά σε πολλές γενεές στην πόλη της Ξάνθης, αλλά έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα προς τον υπέροχο Υγρό Στίβο και έχει εισάγει την νεολαία σε μια υγιή  δραστηριότητα.

Με παλμό, αυταπάρνηση, στόχους αλλά και  φιλότιμες προσπάθειες μετέδωσε σε τόσους νέους και νέες την αθλητική παιδεία ως τμήμα της κουλτούρας του Ελληνικού διαχρονικού Πολιτισμού μας

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της κοινωνίας, ασκεί πέρα από την αθλητική και την κοινωνική δράση, και προάγει μέσα από κάθε δραστηριότητα, υγιείς αξίες και το αθλητικό ιδεώδες. Η επιτυχία του Κ.Ο.ΞΑΝΘΗΣ έγκειται στο ότι καταφέρνει αφενός να μαζεύει την νεολαία, βάζοντας την στην λογική της προσπάθειας και της ευγενείς  άμιλλας, χωρίς αποκλεισμούς και στυγνό πρωταθλητισμό, αφετέρου καταφέρνει να προάγει  αθλητές με αξιόλογες επιδόσεις


Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης είναι ένας σύλλογος με παράδοση στα αθλήματα του υγρού στίβου, ένα ζωντανό αθλητικό κύτταρο της περιοχής μας, που συνεχίζει τη δραστηριότητα του παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την διάρκεια των 70 χρόνων ζωής και δράσης του.

Το να εκπροσωπείς ένα αθλητικό όμιλο , το θεωρώ υψίστη τιμή, που είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν τον εκπροσωπείς σύμφωνα με τις αρχές, τον σκοπό και τους στόχους της ιδέας του αθλητισμού.

Ησυγκινητική προσπάθεια αθλητριών/ων, γονέωνκαι μελώντηςδιοίκησηςτου Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης, όλο αυτό τοπολύ δύσκολοχρονικό διάστημα, κατάφερενα διατηρήσει ζωντανή τηνκολυμβητική κουλτούρα στηΞάνθη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δίνουμε ένα πολύ δύσκολοκαθημερινό αγώνα.

Είμαστε ευτυχείς και τυχεροί γιατί ο ΚΟΞ απαρτίζεται από τόσο αξιόλογους ανθρώπους και τόσο ικανούς και φιλότιμους αθλητές τους οποίους και ευχαριστώ.

Με την συμπλήρωση 70 χρόνων λειτουργίας του συλλόγου, θέλω να ευχηθώ να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η προσπάθεια όλων και είναι σίγουρο ότι οι νίκες των αθλητών μας, θα είναι όλο και πιο πολλές και πιο σημαντικές.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης είναι παρών, πρωτοπόρος, δυνατόςκαι έτοιμοςνα ανταποκριθεί στιςνέεςπροκλήσεις όπως άλλωστεκάνει εδώ και 70χρόνια από την ίδρυσή του.

Τα καλύτερα έρχονται!!!

ΜΙΑ ΦΟΡΑΚ.Ο.Ξ. – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Κ.Ο.Ξ. !!!