Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Κατάμεστη η αίθουσα του παλιού Δημαρχείου Ξάνθης στην εκδήλωση “Γυναίκες της Ξάνθης 2024”

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο παλαιό Δημαρχείο της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Γυναίκες της Ξάνθης 2024»
Εφτά κυρίες του Νομού μας και μια ομάδα γυναικών βραβεύτηκαν για την προσφορά τους απο διαφορετικά πόστα η καθεμία στην τοπική μας λκοινωνία.
Γυναίκες του συνδικαλισμού,του πολιτισμού,του εθελοντισμού,της φιλανθρωπικής δράσης,της επιχειρηματικότητας,της ανιδιοτελούς προσφοράς!

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι κυρίες:Μπαλτζοπούλου Άννα,Πανούση-Καψιμάλη Νίκη,Σαμπριγιέ Κασιμ Ντελήογλου Φετβατζιζαντέ,Ξανθοπουλίδου Εύα, «Γυναίκες της Αγάπης,Κυριαζίδου Κατερίνα,Κουρτίδου Ανθή,Φυλακτάκη Χρυσούλα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος εκπρσωπώντας τον Σεβασμιότατο,η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ.Πολυξένη Μπρίκα,ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης,αντιδήμαρχος κ.Γκαγκαλίδης,οι αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ.Γιάνναρου Ελένη,κ.Ταρενίδης Αναστάσιος,κ.Τσέπελης Μιχάλης,κ.Χατζηαντωνίου Σάκης,η πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ.Θεοδωρίδου Δέσποινα,δημοτικοί σύμβουλοι,η Διευθυντρία του γραφείου εσωτερικών υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ.Πενταρβάνη,η Διοικητρία του ΓΝΞ κ.Ροφαέλα Έλενα,η Πρόδρος Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ κ.Τζαμπαζλή Αναστασία,εκπρόσωπος του ΕΒΕ Ξάνθης η κ.Μαλλιαρουδάκη Μαριάνθη,η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ.Χατηφωτιάδου Δέσποινα,η διευθύντρια της Α/Βαθμιας εκπαίδευσης κ.Στυλιανίδου Εύη,ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης κ.Γρηγοριάδης Νίκος.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους παρευρισκομένους για την ζεστή και γεμάτη συγκίνηση βραδιά καθώς και τον Δήμο Ξάνθης για την συνδιοργάνωση.
Για την ΟΕΒΕ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΜΑΙΡΗ
Ο ΓΓ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ