Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Καρναβάλι Ξάνθης-Θέμης Γεωργιάδης: “Μεγάλη πτώση για κρατήσεις από την Θεσσαλονίκη- Μικρή άνοδος στα δρομολόγια απο Αθήνα.”

Για την κατάσταση που επικρατεί φέτος στο Καρναβάλι της Ξάνθης και συγκεκριμένα για τα δρομολόγια του Κτελ που κάθε χρόνο μεταφέρουν χιλιάδες επισκέπτες, μίλησε στην xanthidaily.gr ο πρόεδρος των Υπεραστικών Κτελ Ξάνθης Θέμης Γεωργάδης.

Μεγάλη πτώση για κρατήσεις απο την Θεσσαλονίκη- Μικρή άνοδος στα δρομολόγια από Αθήνα

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι “μέχρι στιγμής (Τρίτη πρωί) το ενδιαφέρον και οι κρατήσεις για δρομολόγια απο την Θεσσαλονίκη για το καρναβάλι της Ξάνθης έχουν μεγάλη πτώση σχετικά με πέρυσι. Σίγουρα μεγάλο ρόλο σε αυτή την πτώση έχει παίξει το ότι η Θεσσαλονίκη δημιουργεί δικό της καρναβάλι. Αντίθετα παρουσιάζεται μέχρι στιγμής μια μικρή άνοδος στα δρομολόγια απο Αθήνα χωρίς να ξέρουμε ακόμα τις θα γίνει τις επόμενες ημέρες.” 

Ανοιχτό το ΚΤΕΛ Ξάνθης ολόκληρο το βράδυ του Σαββάτου

Ο Πρόεδρος του Κτελ Ξάνθης σημείωσε ότι “το ΚΤΕΛ Ξάνθης, θα λειτουργήσει και καθόλη την διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου έτσι ώστε να εξυπηρετήσει όσους επιθυμούν απο τους γύρω Νομούς να συμμετέχουν στην βραδινή καρναβαλική παρέλαση..

Θα πραγματοποιήσουμε δρομολόγια από και προς Κομοτηνή, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ όπως επίσης και την Κυριακή μέχρι μέχρι τις 1.00-2.00 το ξημέρωμα της Καθαράς Δευτέρας”.