Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ξανθιώτικο καρναβάλι: Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεφάντωσαν στην μεγάλη παρέλαση.

Για ακόμη μια φορά η Ξάνθη απέδειξε γιατί έχει το μεγαλύτερο καρναβάλι στην Βόρεια Ελλάδα, αφού και φέτος υποδέχτηκε χιλιάδες καρναβαλιστές απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Με κέφι, χορό, και τρελό ξεφάντωμα, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές συμμετείχαν στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, διασκεδάζοντας σε λάτιν ρυθμούς.

Με κεντρική παρουσιάστρια για την ΕΡΤ 3 την δική μας Νίνα Μαζάνη και συμπαρουσιαστή τον επίσης Ξανθιώτη Δημήτρη Μπαρδάκη, η ακριτική πόλη “μετέφερε” στην δημόσια τηλεόραση την “τρέλα” του Ξανθιώτικου καρναβαλιού.

Σύσσωμη η νέα δημοτική αρχή ήταν στα επίσημα για να υποδεχθεί τους καρναβαλιστές, με πρώτο και καλύτερο τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό που συνοδευόταν όπως πάντα απο την σύζυγο του και τα παιδιά του.

Παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα όπως επίσης και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραίτη.

Τον αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Μάριο Τσορμπατζίδη συνόδευε η γνωστή Ξανθιώτισσα Εμίν Γιασίρ που είναι εδώ και χρόνια στην παραγωγή του Survivor και δουλεύει για λογαριασμό της ACUN MEDYA. Μαίρη Τσιακίρογλου και Δέσποινα Θεοδωρίδου παρακολουθούσαν μαζί την παρέλαση ενώ παρών ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.