Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ν.Ε Σύριζα Ξάνθης: Στο “τιμόνι” ο Τάσος Καραδέδος

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης και συγκρότησης σε σώμα της νέας Νομαρχιακής επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης.

Σε συνέχεια του 4ου έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  πραγματοποιήθηκε η ανάδειξη των οργάνων στις τοπικές οργανώσεις του κόμματός μας  δίνοντας  το σύνθημα της ανασυγκρότησης, της ανανέωσης και της επανεκκίνησης.

Οι θέσεις του 4ου Συνεδρίου επιβεβαίωσαν την ιδεολογία, την ταυτότητα, την κατεύθυνση και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Οι αξίες και οι αρχές μας για Ελευθερία, Ειρήνη, Ισότητα, Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη, Προστασία του κόσμου της Εργασίας, Πολιτισμό και προστασία του Περιβάλλοντος, αποτελούν σταθερή μας πυξίδα σε έναν ραγδαία μεταβαλλόμενο κόσμο, όπου η μια κρίση κυοφορεί την επόμενη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης δηλώνει παρών. Με αποφασιστικότητα, έγνοια και προτάσεις  απέναντι στα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Σε ό,τι αφορά στην Ξάνθη, η δυσμενής κατάσταση που έχουν δημιουργήσει η έλλειψη ενός σοβαρού αναπτυξιακού σχεδιασμού, η εγκατάλειψη βασικών πυλώνων της κοινωνίας μας, όπως οι δομές δημόσιας υγείας, η αποδυνάμωση του πανεπιστημίου, η καθίζηση της αγοράς, η  πληθυσμιακή αποδυνάμωση του τόπου μας κτλ δεν είναι νομοτέλεια. Είναι το αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών που ασκήθηκαν στο παρελθόν και ασκούνται και στο παρόν, οξύνοντας τα αδιέξοδα. Απέναντι σε αυτά  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχοντας ως αφετηρία τις θέσεις του κόμματός μας,  όπως εκφράζονται μέσα από τα προγράμματά μας αλλά και στον «Στρατηγικό Αναπτυξιακό Σχεδιασμό για τη Θράκη» επιδιώκει να ‘’συνομιλήσει’’ με την κοινωνία πάνω στα κρίσιμα ζητήματα του τόπου  μας.

Η επικαιροποίηση των πολιτικών προτάσεων από το 4ο Συνέδριο του κόμματός μας αποτελεί για τον  Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης την αφετηρία για μια νέα διαδρομή, με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς, του προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου, και τις παρακαταθήκες  της ιστορίας μας και των αγώνων του λαού μας.

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης  που αναδείχθηκε στις 10 Μαρτίου,  αποτελείται από τους/τις:

 

Συντονιστικό Γραφείο

Καραδέδος Τάσος, Συντονιστής ΝΕ

Μακρή Αναστασία Αν. Συντονίστρια ΝΕ

Αδαμίδης Δημήτρης

Γιαννακίδου Χαρίκλεια

Καπηλίδης Βασίλης

 

Μέλη ΝΕ

Βουγιουκλή Κατερίνα

Θεοδωρίδου Μαρία

Κυνηγοπούλου Αθηνά

Μπαμπαΐτη Ράνια

Ναβροζίδης Παναγιώτης

Παγουλάτου Κατερίνα

Παπαδημητρίου Νίκος

Παπαμιχαήλ Βασίλης

Πέτσιος Θανάσης

Πολυχρόνης Δημήτρης

Στογιαννίδης Γρηγόρης

Συληγαρδάκης Γιώργος

Σφάτου Μάγδα

Τζίτζιφας Θεόδωρος

 

Μέλη ΚΕ

Τζαμπάζη Μαρία

Χατζηθεοδώρου Γιώργος

 

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης