Main Menu

Πολλά τα προβλήματα σε Παλιά Ξάνθη και Χρύσα- Ακούστηκαν αλλά θα γίνει τίποτα?

Συνεδρίασε για τρίτη φορά (λόγω μη απαρτίας τις δύο προηγούμενες) η Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης την Τετάρτη το απόγευμα 10 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα βασικά προβλήματα που ακούστηκαν απο τους κατοίκους της Παλιάς Ξάνθης και της Χρύσας ήταν πολλά αλλά το ζήτημα είναι κατα πόσο θα επιλυθεί κάποιο απο αυτά.

Το κυκλοφοριακό, τα ετοιμόρροπα κτίρια που εκτός απο επικίνδυνα είναι και εστία μόλυνσης και ο Δήμος Ξάνθης τα έχει αφήσει στο έλεος , κακοτεχνίες δρόμων, τα τραπεζοκαθίσματα απο τα cafe-bar, προβλήματα που δημιουργούνται απο τους πολιτιστικούς Συλλόγους κυρίως την διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης αλλά και καθαριότητα είναι τα κυριότερα θεματα που ακούστηκαν.

Ένα θέμα που έχει αρχίσει να απασχολεί πολύ τους κατοίκους της Παλιάς Ξάνθης είναι αυτό της πυρασφάλειας ενώ αναφορά έγινε και για το πάρκινγκ.

Τα προβλήματα καταγράφηκαν και επισήμως στα πρακτικά, ενώ το “σώμα” θα ενημερώσει τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Ευστράτιο Κοντό, για όσα από αυτά είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου Ξάνθης έτσι ώστε να δοθούν και οι αντίστοιχες λύσεις.