Main Menu

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης-Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες και παιδιά

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον ΑΟΞ και τον Άρη Αβάτου το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μάϊου στο γήπεδο της Γενισέας Ξάνθης.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 17.00” ενώ η ΕΠΣ Ξάνθης ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά.

ΜΕ ΚΟΜΒΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΟΞ

Ζεσταμένοι φαίνεται ότι είναι ήδη οι φίλαθλοι του ΑΟΞ για τον μεγάλο τελικό καθώς όπως ανακοίνωσαν οι  “Xanthi Fans” με κομβόι αυτοκινήτων θα μετακινηθούν στο γήπεδο του ΑΟΞ

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

Η τελευταία (και ίσως μεγαλύτερη) μάχη της σεζόν πλησιάζει. Το Σάββατο, 11/5, στις 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Γενισέας, ο ΑΟΞ θα αντιμετωπίσει τον Άρη Αβάτου για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Ένας αγώνας με τεράστια σημασία και ιδιαιτερότητα για την ομάδα μας, καθώς σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου, εξασφαλίζει θέση στο Κύπελλο Ελλάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πράγμα που επισφραγίζει την επιστροφή μας στον κεντρικό ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, σε πείσμα πολλών.

Εν όψει του αγώνα, το πλάνο δράσης του συνδέσμου για το Σάββατο έχει ως εξής:
1) Προσυγκέντρωση έξω από το γήπεδο του ΑΟΞ στις 15:00 και αναχώρηση για τη Γενισέα στις 15:30 με κομβόι αυτοκινήτων (και εννοείται κόρνες και συνθήματα σε όλη τη διαδρομή). Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς για όσους ΔΕΝ έχουν μεταφορικό μέσο.
2) Στη φωτογραφία της ανάρτησης φαίνεται η κερκίδα του γηπέδου της Γενισέας και το κομμάτι στο οποίο έχει μπει το σήμα των XF είναι το κομμάτι το οποίο θα καταλάβει ο σύνδεσμος και ο κόσμος του ΑΟΞ γενικότερα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι εκεί, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία ώρα πριν τον αγώνα, είτε ακολουθήσουμε το κομβόι του συνδέσμου που αναφέρθηκε πριν, είτε μετακινηθούμε μεμονωμένα, ώστε η κερκίδα να βαφτεί από νωρίς κόκκινη. Για ευνόητους λόγους

Είναι, δε, αυτονόητο ότι επιλέγοντας κάποιοι να καθίσουν σε άλλο σημείο από αυτό που σημειώνεται στην εικόνα, ΔΕΝ εξυπηρετούν τον σκοπό μας, που είναι η στήριξη της ομάδας σε έναν δύσκολο και ιστορικό (από άποψη γοήτρου αλλά και ουσίας) αγώνα.
3) Σε περίπτωση ΝΙΚΗΣ, αμέσως μετά τον αγώνα θα βρεθούμε στο γήπεδο του ΑΟΞ για να υποδεχτούμε τους νταμπλούχους όπως τους αξίζει και να στήσουμε μια φιέστα την οποία αξίζουμε ΟΛΟΙ, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλο της ομάδας, για το αίμα που φτύσαμε όλη την δύσκολη αυτή χρονιά. Και για το αίμα που έχουμε να φτύσουμε ακόμα σε αυτές που έρχονται…

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ
ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
ΜΟΝΟ ΑΟΞ