Main Menu

Θράκη: Τραγωδία με νεκρό έναν 50χρονο εργάτη-Τον καταπλάκωσε μηχάνημα 7 τόνων.

Νεκρός είναι δυστυχώς ο 50χρονος εργάτης που πριν λίγη ώρα καταπλακώθηκε από βαρύ μηχάνημα, σε βιοτεχνία στην περιοχή του χωριού Χειμώνιο Ορεστιάδας.

Tο εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν μηχάνημα βάρους 7 τόνων καταπλάκωσε τον εργάτη, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Επιτόπου έφτασε η Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε και μετά από πολύ δύσκολες προσπάθειες, γιατί δεν υπήρχε ειδικός γερανός για να σηκώσει το πoλύ βαρύ μηχάνημα, ανέσυρε τον άτυχο εργάτη χωρίς όμως να έχει τις αισθήσεις του.

Όπως διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ο άτυχος εργάτης έχασε τελικά την ζωή του και παρ’ ότι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα πλέον. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης.

Ο 50χροος εργάτης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν καταγόταν από την περιοχή, αλλά ήταν παντρεμένος με Εβρίτισσα και έμενε στην Ορεστιάδα με την οικογένεια για να εργάζεται στην βιοτεχνία όπου και έχασε τελικά σήμερα την ζωή του. ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η Αστυνομία θα διερευνήσει, τα αίτια που προκάλεσαν το εργατικό δυστύχημα και τις πιθανές ευθύνες ή παραλείψεις στα μέτρα ασφαλείας.

evros-news